Zadruga

Parovi

Matora otkrila ljubavnika Dragane Mitar za koga je dete pitalo! (VIDEO)

Nakon žestoke svađe koju je noćas tokom "Igre istine" imala sa Draganom Mitar, Jovana Tomić je izjurila u dvorište, a za njom je pošla i njena devojka Sanja Stanković. Matora nikako nije mogla da se smiri, pa je na sav glas oplela po Dragani, a tom prilikom je otkrila ime ljubavnika Dragane Mitar za koga je čak i dete pitalo! 

Matora otkrila ljubavnika Dragane Mitar za koga je dete pitalo! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeNedavno je otkriveno da je osoba koja je Dragani poslala tortu za rođendan njen ljubavnik sa kojim je varala svog muža nakon afere sa Pavlom Jovanovićem. Dragana je odbijala da kaže njegovo ime, a najbliži raskrinkavanju bio je Pavle koji je otkrio da je Draganin sin rekao ime tog čoveka prilikom rođendanske posete Rajskom vrtu. 

Matoru je noćašnja svađa toliko uznemirila da je u afektu izgovorila ime ljubavnika pred Draganom, a zatim je potvrdila Sanji o kome je reč:

"Ona je ta koja je ostavila Pavla samo zato što taj drugi ima više love, to mi je on rekao. Dete joj dođe u rajski vrt i kaže: "Mama, da li je to čika Edin?". Drugari su je vodali po separeima da ga upozna."

Njima se kasnije pridružila i Mina Vrbaški pred kojom je Sanja potvrdila se ljubavnik koga su nazivali Torta zove Edin.
 

Dragana se zbunila pa priznala sve o eksplicitnom snimku! 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>