Zadruga

Parovi

Dragana Mitar iznela optužbe na račun Sinišine bivše žene! (VIDEO)

Dragana Mitar koja boravi u rijalitiju "Zadruga 2" je i ovo popodne odlučila da provede  u razgovoru sa Lepim Mićom, kojem je govorila o stvarima koje je brinu mesecima unazad. Iznela teške optužbe na račun Sinišine bivše žene! Najstrašnije je ispljuvala pred kamerama!

Dragana Mitar iznela optužbe na račun Sinišine bivše žene! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeJavnost je saznala da je Dragana imala ljubavnu vezu sa Pavlom Jovanovićem dok je istovremeno bila u braku sa Sinišom Dragutinovićem. Njen ljubavnik i ona su u više navrata pričali u šiframa, a reč ''dalmatinac'' posvetili su Sinišinoj bivšoj supruzi sa kojom je on bio u braku kada je u njegov život ušetala Dragana. Njoj tada nije smetalo to što je on oženjen, te je, uprkos činjenici da Siniša ima dvoje dece i zakonitu suprugu, uplovila sa njim u vezu. Ona je nekoliko puta njegovu bivšu ženu poistovetila sa Kruelom De Vil jer, kako tvrdi, nije bila fer prema Siniši nakon razvoda:

"On viđa decu svakog vikenda. Vodi ih negde, sada su već veliki, odemo negde sa njima. Nekada ih pustim same. To je to. Plaća sve uredno, časove, košarku, plivanje, baš sve."

Mića je ispitivao ono što ga je interesovalo:

"On ima dvoje sa bivšom ženom, a žena ta druga kakva je?"

Dragan je bez zadrške odgovorila:

"U početku je ta žena ludela, ali je posle shvatila da ne može ništa tu više da se uradi. Ona je bila loš čovek, ucenjivala ga je. Tražila mu je auto, pa onda ga zaje*bava. On da alimentaciju, pa mu traži previše. On se onda iznervira pa ne joj ne da uopšte, pa ga ona ogovara. Šalje mu poruke kako ''pljuje'' njegove pare."

Dragana je potom rekla pevaču da mora da obavi ozbiljan razgovor koji će biti krucijalan za nastavak života sa suprugom Sinišom:

"Moramo da obavimo ozbiljan razgovor. Da vidimo šta ćemo, kako ćemo. Moram da znam o čemu on razmišlja. Dete već postaje starije i svesnije. Ja sam imala razne krize, imala sam to sa ovim, ali to je završeno."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>