Style

Ljubav

Šta treba da izbacite iz svog života, sudeći prema horoskopskom znaku?

Pogrešna uverenja i strahovi sprečavaju vas da se opustite, ili da se bolje usmerite i da vas ne ometaju gluposti – znate da neke stvari treba da promenite i da eliminišete iz svoje glave i svog života, ali možda ne možete baš precizno da definišete šta je to. Horoskop nudi tumačenja koja možda mogu da vam budu od koristi. Šta treba da izbacite iz svog života, sudeći prema horoskopskom znaku?

Šta treba da izbacite iz svog života, sudeći prema horoskopskom znaku? Svet Plus



Ovan

Ovan nema nikakva problem da krene u solo avanturu i da nosi svu odgovornost u svojim istraživanjima i pohodima, ali zato ima problem sa rutinom i fokusom koji su potrebni za ostvarivanje životnih ciljeva. Ovan treba da odustane od ideje da svaki dan treba da mu bude kao u akcionom filmu, različit od prethodnog, uzbudljiv i neizvestan – da prigrli rutinu i usredsređenost.

Bik

Bikovima je potrebno da se reše strahovanja da svako ko im se približi želi da ih ukroti i oduzme im nezavisnost i slobodu koju toliko vole. Moguće je ostvariti veze koje nisu posesivne i sputavajuće i okružiti se ljudima (i imati partnera) koji razumeju i podržavaju njihovu samostalnost.


Blizanci

Blizanci menjaju i odbacuju snove i hobije kao što drugi menjaju odeću i veoma im je teško da se na duže opredele za nešto. Oni treba da prestanu da brinu kako ih vide drugi (kao površne i nepouzdane) i da se drže svoje glavne snage – strasti sa kojom se bacaju u sve što ih (trenutno) zanima. Blizanci, uživajte u svojoj kreativnosti i maštovitosti!

Rak

Rakovi imaju ogroman kapacitet da vole, ali sa tim kapacitetom ide i velika ranjivost. Oni treba da nauče da puste stvari da prolaze, da ne pokušavaju da zadrže one koji im izmiču i da se usredsrede na budućnost i na nove stvari i ljude koje će sresti i koje će im oplemeniti život.

Lav

Lavovi treba da odbace potrebu da ih drugi vrednuju i odaju im priznanja, da bi mogli da se oslone na sebe i izgrade pravo samopouzdanje, koje dolazi iznutra. Njima je veoma stalo do tuđe naklonosti, ali ne mogu i ne treba svi da ih vole i obožavaju.



Devica

Device treba da se oslobode uverenja da sve mora da bude isplanirano i organizovano, da bi moglo da bude savršeno. Malo spontanosti je dobro i zdravo i uči vas da stvari uopšte ne moraju da budu planirane i kontrolisane da bi se u njima uživalo, niti je potrebno da budu savršene (a nije ni moguće) da bi vas usrećile.

Vaga

Vage treba da odbace pritisak tuđih emocija – one se veoma lako uživljavaju u tuđe probleme i žele svima da pomognu i svakog da razumeju, a to razumevanje im često nije uzvraćeno na isti način. Njihova empatičnost i to što su svima na raspolaganju je dobra, ali iscrpljujuća osobina. Na kraju krajeva, verujte da je svako sposoban da se nosi sa svojim problemima i fokusirajte se na svoja osećanja i rešavanje sopstvenih problema.

Škorpija

Škorpije treba da odbace potrebu da uvek budu u pravu. U raspravi i svađi, navikli su da budu pobednici, ali rasprava nije borba, nego način da svako izloži svoje mišljenje i stav i da se postigne sporazum, tako da je to osećanje pobedništva vrlo diskutabilno. Ne treba da budeš u pravu, nego da otkriješ šta je istina i kako da je implementiraš u svoje odnose sa ljudima.

Strelac

Strelac je veliki zavodnik i odličan je u tome. Ali potrebno je da se u nekom trenutku odrekne flerta, zarad poštovanja emocija voljene osobe. Svoj šarm i maštovitost u udvaranju, Strelac treba da usmeri na osobu sa kojom je i da u tome pronađe izazov.

Jarac

Oni treba da spuste svoj hladan odbrambeni štit. Da dozvole ljudima da im se približe, zarad obogaćivanja odnosa – prijateljskih, porodičnih i ljubavnih. Samo malo napora u tom smislu, Jarčevima će doneti mnogo topline i neočekivanog uživanja u emotivnoj razmeni.

Vodolija

Vodolije treba da prestanu da očekuju da je svima stalo onako kao njima. A njima je stalo do mnogih pravih stvari, do pravde, humanosti, slobode, istine. To je dar i svet ne bi bio zanimljiv kad bi svi bili jednako nadareni.

Ribe

Ribe treba da prestanu da sumnjaju u sebe toliko. Preosetljive i istančane, kreativne i maštovite, Ribe su stalno u nekom emotivnom previranju, pa neće moći potpuno da se oslobode nesigurnosti, ali svakako treba da nauče da malo više veruju u sebe, što će im pomoći da osete da su prihvaćene i voljene.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Wannabe

Povezane vesti:


>