TV Show

Parovi

Milomir Marić šokiran! Vračara mu videla ljubavnice! (VIDEO)

Milomir Marić šokiran! Vračara mu videla ljubavnice u dlanu! Jedna ga je cedila kao krpu, druga mlađa pet godina od njega dugo kidisala...

Milomir Marić šokiran! Vračara mu videla ljubavnice! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Vračara Ruža Petrović gledala je u emisiju Milomiru Mariću u dlan pa mu poručila da se čuva od muškaraca koji su snažniji od njega:

"Imaćeš prpu u martu mesecu. Ali izvućićeš se. Ne gnječete te to direktno u grudi nego politički iza leđa, kurvinski... A ti si taj što sve izneseš na sto a oni ti kopaju jamu iza leđa. Imaćeš neki sud."

Nastavila je Ruža:

"Tebe čuva tvoja slava ali nemaš vremena da radiš kako običaji nalažu... Ali tog dana moraš. Majka Božija te čuva puno."

Zatim mu je postavila pitanje:

"A šta ti žena radi? Gde ti je ljubavnica?"

Marić se branio da nema ljubavnicu ali to nju nije zbunulo:

"Ma nemoj da mi pričaš, žene se vrte oko tebe kao vreteno oko vune. Ja ti kažem da ima. Ima jedna kidisala, pet godina mlađa od tebe. A jedna stara te ocedila ko krpu. Jurila te, jurila, a ti samo karijera i karijera... Nisi imao kad. A boga mi star si se oženio."

Baba Ruža je, kako tvrdi, vračara, a u emisji Goli život je otvorila dušu i ispričala svoju životnu priču:

"Mene je grom udario kada sam imala 11 godina i tada sam shvatila da sam vidovita. Onda su me zakopali u pesku. Probudila sam se posle udara u pesku... Tad kad sam bila u nesvesti javio mi se deda i on me vukao na onaj svet. Ali ja nisam htela. Sećam se tunela, svetlosti. Dok sam bila čista, dok nisam imala odnose sa muškarcima onda sam više razgovarala sa mrtvima. Dok si čist onda imaš više iluzija... Posle kad se udaš to se sve pokvari. Ja sam ovu svoju moć nasledila od babe. Vlaška magija može sve - od ništa sve i od sve ništa. Ne bacaju se čini rukama već glavom. To se radi mislima, telepatski. Ali ne mora magija da uspe kod svakog. Čovek ima levu i desnu stranu, jedna božija jedna đavolova. A niko nije video ni Boga ni đavola nego čoveka. Čovek je sam sebi sreća, sam sebi nesreća."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>