Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Aleksandru Subotić čeka do pet godina zatvora?!

Poznati advokat Gvozden Grgur tvrdi da Aleksandri Subotić zbog napada koji se dogodio uživo u programu rijalitija "Zadruga 2" , a u kome je fizički nasrnula na Minu Vrbaški, preti i do pet godina zatvora.

Zadruga 2: Aleksandru Subotić čeka do pet godina zatvora?! Foto: Instagram



Aleksandra Subotić bi uskoro mogla da se nađe iza rešetaka zbog nasilničkog ponašanja, jer je nokautirala Minu Vrbaški, a dva dana nakon toga pokušala ilegalno da upadne na posed TV Pink, u čemu joj je saučesnik bio Nemanja Tošić. Kako piše “Srpski telegraf”, RTV Pink će shodno zakonu podneti krivičnu prijavu protiv Aleksandre, a budući da je za dela koja joj se stavljaju na teret zaprećena kazna do pet godina zatvora, Subotićka koja se trenutno nalazi u bekstvu, bi mogla da završi u zatvoru:

" Aleksandra je, revoltirana zbog Davida, pokušala da upadne u rijaliti, ali je sada shvatila da se previše zaigrala. Ona zna da joj zbog svega što je uradila preti kazna I odlučila je da pobegne, iako je nakon incidenta bila na informativnom razgovoru u policiji. Ne kaje se što je pretukla Minu za Božić, kao što je I sama rekla."

Izvor dodaje:

"Ona je svesna da je pred milionima pretukla Minu i da je za to delo zaprećena kazna zatvora. Ona sada traži advokata, jer je samo pitanje vremena kada će biti privedena. Pored toga što je počinila nekoliko prekršajnih i krivičnih dela, Aleksandra se plaši i reakcije Centra za socijalni rad, jer postoji mogućnost da joj oduzmu ćerku nakon incidenta. Na velikim je mukama i ne zna kako da postupi u delikatnoj situaciji za koju je sama kriva."

Poznati advokat Gvozden Grgur tvrdi da Aleksandri zbog napada koji se dogodio uživo u programu, a u kome je fizički nasrnula na Minu Vrbaški, preti i do pet godina zatvora:

" Kazna za nasilničko ponašanje ide do pet godina zatvora. Budući da je Aleksandra na Minu nasrnula javno , njoj sigurno preti kazna koja će se klasifikovati na određeni način. To što je Aleksandra došla do kapije Zadruge nije krivično delo, a ako je istina kao što je izašlo u javnost, da je pretila I fizički nasrtala na organizatore, I u tom slučaju joj preti kazna. Za ugrožavanje sigurnosti, odnosno upad u Imaginarijum, po zakonu je zaprećena kazna do godinu dana zatvora, što je lakše krivično delo."

Tužilaštvo je za Srpski telegraf potvrdilo da će istražiti ovaj slučaj i da će uraditi sve što je potrebno kako bi se utvrdile okolnosti ovog incidenta, odnosno da će akteri biti pozvani na razgovor. Aleksandra Subotić se još uvek nije oglašavala ovim povodom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>