Zadruga

Parovi

Dragana Mitar o mužu: Ume da bude besan, oči mu zakrvare, to u životu nisam videla! (VIDEO)

Dragana Mitar našla se u žiži javnosti zbog njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića koji je zbog nje ušao u najgledaniji rijaliti kao regularan učesnik. Puno toga smo čuli od nje kada je u pitanju njen suprug i brak uopšte, a sada o mužu kaže: "Ume da bude besan, oči mu zakrvare, to u životu nisam videla!"

Dragana Mitar o mužu: Ume da bude besan, oči mu zakrvare, to u životu nisam videla! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Dragana Mitar je za rođendan dobila tortu od jedne osobe sa kojom je izgleda takođe bila u prisnim ljubavnim odnosima, a o kome nije želela da govori. Lepi Mića bio je zaintrigiran svime što je čuo o Novopazarcu, pa ju je nasamo upitao u kakvim je odnosima bila sa njim, na šta je ona odmah dala odgovor i ponovo spomenula njenog supruga Sinišu:

"Došli smo do toga da nema više kud. On je radio, bio je vezan, ja nisam mogla da idem tamo kod njega. Siniši bi najveći neuspeh bio da ja odem. On tako ume da bude besan, da mu se oči zakrvare, to u životu nisam videla. On nikad ne bi dozvolio da odem od njega i da ja nikad neću moći da odem dok ne nađem nekog drugog muškarca, nikad ne bih mogla da budem sama ."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>