Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Pavle i pored svega ne odustaje od priče o emocijama! (VIDEO)

U toku dana Veliki šef je za sve ukućane organizovao porodični sastanak, a u pismu je naglasio da će biti započeto suđenje Dragani Mitar i Pavlu Jovanoviću čija situacija je do danas ostala nerazjašnjena. Pavle i pored svega što se dešava ne odustaje od priče o emocijama!

Zadruga 2: Pavle i pored svega ne odustaje od priče o emocijama! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeObzirom na to da je Dragana jasno stavila do znanja da je Pavle bio njena seks kombinacija te da nikada nije razmišljala da ozbiljno shvati njihovu prisnost, on je do kraja tvrdio da je sve bilo suprotno. Drvo mudrosti je odmah pozvalo Jovanovića na jedan razgovor, a nakon što ga je upitalo da li može da pretpostavi koji je razlog njenog negiranja svega što su imali, on je bez dlake na jeziku ispričao sve:

"Ne znam zašto ne sme da prizna našu ljubav. Možda brani neki svoj stav, e sad, šta obuhvata to, ne znam. Bili smo upućeni da sam se ja postavio normalno, prijateljski. Ona i ja se poznajemo dobro i jako dugo. Mislio sam da je bolje kad imaš nekog svog. Rekao sam da možemo da budemo okej, a i da ne pričamo. Ona je pristala na sve što se dešavalo. Mislim da se pogubila ovde, to je šok što sam ja došao. Zaista ne želim ništa loše. Previše sluša neke ljude, vidim da  priča sa drugaricama, sa Mićom. Što se tiče mene i Dragane, izjasnio sam se da mi je stalo do nje, možda se i volimo, ali ja to ne osećam. Ja sam svima rekao da ja to ne vidim na taj način. Šta bi bilo kad bi bilo..."

Nije ga previše pogodilo kako su ukućani presudili o njihovoj situaciji, a teško da jednoj ženi može da odgovara priča o "kres kombinaciji" koju je Dragana Mitar je sama plasirala... Možda se zaista malo pogubila u rijalitiju?!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>