Lepota

Ljubav

Tigrovo oko je novi svetski trend u farbanju kose!

"Tigrovo oko" je novi svetski trend u farbanju kose! Predivno izgleda! Možda će čak i  plavuše porazmisliti o tome da malo promene nijansu kose.

Tigrovo oko je novi svetski trend u farbanju kose! Foto: Instagram



Radi se o novoj balajaž kombinaciji boja, ovog puta po ugledu na poludragi kamen Tigrovo oko, za koji su karakteristični prelazi od zlatne, preko bronzane, do braon boje. Kamen izgleda prelepo, a kad se iste nijanse prenesu na kosu, izgledaju fenomenalno!

Dok se na kamenu jasno vide linije i prelazi boja, na kosi to treba da bude odrađeno suptilno i tako da se preklapa, zbog toga se sve radi balajaž tehnikom. Baza je najčešće tamnija braon boja, na kojoj se izvlače pramenovi različite debljine u bojama zlata, karamele i bronze. Što više nijansi ima, to kosa izgleda živopisnije i više podseća na kamen po kom je frizura i dobila ime.

Nije u pitanju nikakva ekstremna promena, već kosa izgleda kao da je prirodno posvetlela na suncu, ovo će pristajati svim ženama koje nemaju izrazito tamne obrve. Čak bi i plavuše mogle malo da promene izgled ove sezone, jer je "Tigrovo oko" sigurno jedan od najlepših trendova u farbanju koji se pojavio u poslednjih nekoliko godina.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>