Zadruga

Parovi

Dragana Mitar muža varala mesecima, a Pavla okarakterisala kao psihopatu! (VIDEO)

Učesnica rijalitija "Zadruga 2", Dragana Mitar muža varala mesecima, a  Pavla okarakterisala kao psihopatu! Otkrila je Mići da pamti najsitnije detalje iz veze sa Pavlom.

Dragana Mitar muža varala mesecima, a  Pavla okarakterisala kao psihopatu! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeDragana Mitar priznala je svom bivšem ljubavniku Pavlu Jovanoviću tokom noći da joj je on bio najveća životna greška i da je u "Zadrugu 2" ušla kako bi se sklonila od njega, zbog čega je bila šokirana kada ga je ugledala na vratima Bele kuće. O svemu što se dešava Dragana je pričala sa Lepim Mićom, i tom prilikom iznela kakvo mišljenje ima o zadrugaru sa kojim je svog supruga Sinišu varala mesecima. Takođe, ova zadrugarka dotakla se i Jovane Tomić Matore koja se uključila u njihovu svađu koja je ranije tokom noći bila u garderoberu:

"Ja mislim da je psiho. Imam takvo mišljenje. Čovek kaže Matoroj: "Pozdravi ženu koja je udata", to za mene nije muškarac koji misli dobro i posle se kao ja hvatam za pogrešne stvari. Posle kaže mi Matora da joj nije rekao da sam se vratila mužu. E to je prećutao. Ja sam svoju priču iznela. Ja tačno znam od datuma do datuma. On nikada nije u svom klubu uzeo mikrofon i počeo da peva. On je ovde ušao kao da peva, da pravi tu neku priču." 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>