Region

Svet

Šta čeka poznate u 2019-oj! Neko će doživeti pakao, a neko zablistati!

Pomirenja, raskidi, svađe, nove ljubavi, milionski pregledi na „jutjubu“, veridbe… Prošla godina bila je veoma turbulentna za naše estradne ličnosti. Šta čeka poznate u 2019-oj! Neko će doživeti pakao, a neko zablistati!

Šta čeka poznate u 2019-oj! Neko će doživeti pakao, a neko zablistati! Svet PlusNeki su imali sreće u ljubavi, neki su imali odličnu poslovnu godinu i velike uspehe u karijeri... Nova godina je pred nama, a astrolog Dušan Veličković otkriva kakva iznenađenja očekuju naše zvezde u narednim mesecima. Ako je suditi po najnovijim dešavanjima u porodici Jelene Karleuše, može se reći da je predvideo sve.

Luna Đogani

Svet je čeka, a stiže i muž!

Mladoj blogerki 2019. godina donosi mnogo uspeha. Kada na leto izađe iz onog kokošinjca, sreća i novac će biti na njenoj strani. Ona će premašiti slavu njene majke Anabele Atijas i oca Gagija Đoganija i gradiće karijeru u inostranstvu. Njena modna linija možda nije zaživela kod nas, ali svet je čeka raširenih ruku. Ova godina nije najpovoljnija za ljubav, ali 2020. godine bi mogla da se zaljubi u pravog muškarca, koji će moći da isprati njen avanturistički duh. Ako bude dovoljno pametna, udaće se.


Ana Nikolić

Kad nestanu kilogrami, eto hita!

Pevačica je prošle godine imala veoma lošu godinu, ali 2019. će joj doneti dosta lepih stvari. Pošto je sa Rastom ljubav definitivno završena, Ana će naći momka koji će joj pružiti pravu i iskrenu ljubav. Savet je da uključi sva čula kako ne bi bila prevarena. Ova godina joj je povoljna za nove pesme ili čak album, kojim će napraviti bum, a pošto je svi znaju kao pravu mačku, vredno će raditi u teretani i izgubiće kilograme.


Lepa Brena

Baka za medalju!

Pevačica ne može da dočeka dete Filipa i Prije. Sve će podrediti unuku Aleksandru i pokazaće se kao odlična baka. Pošto je Lepa Brena dama kojoj sve polazi za rukom, ova godina će biti povoljna za počinjanje novog biznisa, nešto u vezi sa ugostiteljstvom. Takođe, sredinom godine neka obrati pažnju na zdravlje, može doći do problema sa srcem.


Željko Joksimović

Kuća će mu praviti pare!

Pevač će krajem 2019. godine napraviti bum, kada bude treću godinu zaredom održavao koncerte povodom projekta „Dva sveta“. On je jedan od naših najozbiljnijih pevača, pored Harisa Džinovića i Gorana Bregovića, pa mu je i ova godina odlična za finansijska ulaganja. Pošto će ove godine dosta novca uložiti u novu kuću, tu će napraviti studio i tako će spojiti porodicu i biznis, kuća će biti njegova fabrika para.


Kija Kockar

Od pohlepe neće videti brzi kraj!

Najpoznatijoj prevarenoj ženi Srbije Kiji Kockar 2019. godina neće doneti dobre stvari. Njen strah da je opet neko ne prevari će preovladati i njene frustracije će izaći na videlo. To malo instant popularnosti koju je dobila glumeći pevačicu nestaće tokom tekuće godine, a njeni nepromišljeni potezi obiće joj se o glavu. Koliko god da se pravi pametna i ne preza da koristi sva sredstva kako bi došla do cilja, sada neće uspeti. Ona nije sposobna da pravi strateške i dugoročne planove jer je zaslepljena mržnjom i ljubomorom i od pohlepe ne može dobro da vidi. Ona živi od danas do sutra i tako će završiti svoju „pevačku“ karijeru - danas ili sutra!


Slobodan Radanović

Fejk Saša Kovačević imaće hit!


Jedina osoba koja je unovčila svoje učešće u rijalitiju jeste Sloba Radanović. Dečko ima glas, ali i stas, i ove godine zvezde će mu dati pravi hit. Pošto dosta vremena provodi u teretani i pokušava da kopira Sašu Kovačevića, bilo bi dobro da iskopira i njegovu karijeru i postane prava zvezda. On je pokazao da je mnogo bolji čovek od Kije, iako ju je prevario, sreća mu je ove godine naklonjena i sve što počne da radi, ispuniće mu se. O pravoj ljubavi Radanović ne razmišlja, već će u 2019. godini uživati u svojoj popularnosti i pažnji koju mu pružaju žene.


Svetlana Ceca Ražnatović

Godina svekrve

Ceci će ova godina biti turbulentna. Baviće se sa više stvari u isto vreme. Radiće na novom albumu, pomagaće Anastasiji oko muzičke karijere, praviće svadbu sinu Veljku... Kada sve porodične stvari sredi, dosta vremena će uživati na Kipru sa prijateljima i uživaće u plodovima svoga rada.


Jelena Karleuša

Ljubavna afera može da joj uništi porodicu!

Iako će joj nova godina doneti poslovni uspeh o kojem nije mogla ni da sanja, Jelena Karleuša bi trebalo da se pazi afere koja bi mogla da joj razori porodicu. Album koji će izdati njenu muziku će podići na još viši nivo, ali ljubavna afera koju će imati može da razljuti njenog supruga Duška Tošića i njihov brak biće na testu.


Miljana Kulić

Prosiće od rijalitija do rijalitija

Miljana Kulić, učesnica rijalitija, u ovoj godini imaće sreće u ljubavi. Zaljubiće se, a to najverovatnije neće biti njen sadašnji dečko Lazar Zolić Zola. Iako će joj zvezde dati ljubav, njoj to neće biti dosta, pa će joj njena manija doći glave. Biće još luđa, opterećenija i stalno nervozna, a pošto mora da zaradi pare za sina Željka, prosiće od rijalitija do rijalitija i neće znati za granicu.


Dragana Mirković

Ljubav sa Tonijem briše sve brige!

Prošla godina joj nije bila laka, ali Dragani Mirković u ovoj godini sve ide kao podmazano. Ljubav njenog supruga Tonija i divne dece Manuele i Marka će izbrisati sve brige koje je imala u 2018. Prelepa putovanja obeležiće ovu godinu, a pred kraj 2019. izdaće novu pesmu, koju će njeni fanovi obožavati. Takođe, ova godina joj donosi i veliki poslovni uspeh, jer slavi 35 godina karijere.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>