Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ja Sinišu ne mogu da menjam. Za mene si psihopata i lažov! (VIDEO)

Tokom "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem", nekoliko ukućana reklo je kako je Pavle Jovanović ušao u rijaliti "Zadruga 2" kako bi ponovo osvojio srce Dragane Mitar koja je sa njim varala svog supruga. "Ja Sinišu ne mogu da menjam. Za mene si psihopata i lažov!"

Zadruga 2: Ja Sinišu ne mogu da menjam. Za mene si psihopata i lažov! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Dragana Mitar i Pavle Jovanović bili su glavna tema tokom sastanka, pa su ušli u novu raspravu tokom noći. Dragana je tom prilikom izjavila kako je sve detalje iz svog života iznela pred kamerama rijalitija "Zadruga 2" i da Pavle nema prljave detalje koje bi mogao da priča o njoj, jer je o svemu obavešten njen suprug Siniša kog je varala sa Pavlom:

"Siniša sve zna! Kada si se uhvatio mog braka, kažeš da ti znaš moj brak bolje nego ja. Ja znam da ti ideš po gradu i pokazuješ naše poruke. Kada smo završili, to obrišeš. Ja Sinišu ne mogu da menjam. Za mene jesi psihopata i lažov."

Pavle se branio:

"Ja nikada nisam bio lažov kao što ti nazivaš. Tvoj Siniša je diskutabilna stvar. Ne možeš ti kao žena da imaš više para nego on. Po kući se priča da ti nisi dobila auto. Ti si ovde izgubila kompas. Ja ti ne mislim loše. Ti znaš da sve nije bilo baš tako."

Mitar je tvrdila da je pobegla od Pavla, a on je eto došao za njom u rijaliti:

"Ja sam od tebe pobegla ovde, ti si došao. Ja sam se od svih vas sklonila. Šta ti imaš sa tim da li će auto biti na moje ime? Ja sam sa tobom završila. Ti si moja ružna prošlost o kojoj ja nisam želela da pričam. Sve radiš loše! Sutra ću tvoju majku da pozdravim, jer je rekla da sam ja klošarka, to je Sanja izjavila. Saznaću od Siniše što si ti ušao, on sigurno zna. Pričaš loše stvari o Siniši, od torti, sve loše pričaš. Kada sam te videla na vratima, setila sam se mog ružnog života koji se vratio."

Podsetimo, Dragana Mitar nedavno je slavila rođendan i tom prilikom dobila je čestitku od supruga u kojoj joj je napisao kako je očekuje luksuzni automobil kao rođendanski poklon kada izađe iz "Zadruge 2".

U svađu ovih zadrugara umešala je i Jovana Tomić Matora kojoj je Pavle Jovanović pred njen ulazak rekao da pozdravi Draganu Mitar, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>