Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dragana Mitar totalno razokrivena! Pavle nije jedini ljubavnik! (VIDEO)

Zadrugari su ove noći odgovarali na pitanja novinara, a predstavnike sedme sile je zanimao odnos Dragane Mitar i njenog supruga Siniše koga je imala priliku da vidi pred doček Nove godine. Pavle nije jedini ljubavnik! Da li je Dragana totalno razotkrivena ili će isplivati još neka imena?!

Zadruga 2: Dragana Mitar totalno razokrivena! Pavle nije jedini ljubavnik! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Darko ju je podsetio na to da je, samo nekoliko dana pre posete, govorila da je u braku trpela nasilje i ponižavanje, pa je upitao Draganu da li je njen suprug možda želeo da se prikaže drugačijim pred kamerama, a da će se nakon njenog izlaska vratiti na staro:

"Videla sam po njemu da sve to što je govorio i radio počinje da se menja, kao da je promenio sve što je mislio i radio. Kao da je shvatio da mogu da nešto uradim i izborim se, kao da je ponosan na mene. Ko god kaže da ima super brak, laže. Ja sam se uvek trudila da sakrijem probleme. On je promenjive prirode, nije zlonameran, ali voli da me bocne za neke stvari. Naš odnos oscilira, nekada se pogorša zbog njegove preterane ljubomore. Ko je posmatrao sa strane naš susret, mogao je da vidi idiličnu porodicu kakva i jesmo u nekim trenucima. Ponekad smo srećna porodica, nekada je sve gluma. Gde ima velike ljubavi, ima i svađa. Šta će dalje biti, videću kada izađem."

Darko je nakon njenog odgovora, skrenuo temu na njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića i njenu nedavnu izjavu da je suprug obasipa skupim poklonima, a da sa Pavlom ne bi moglada bude jer on nije "ista klasa kao ona":

"Ne verujem da je novac sve nadjačao, on je takav bio od početka. Ja nisam u vezu sa njim ušla zbog toga, ali je on uvek voleo da me iznenađuje na razne načine. Nije finansijski momenat presudan za to što sam sa njim. Pavla znam dugo, da sam gledala po novcu nikada ne bih bila sa njim. Mislim da on treba da nađe devojku koja mu odgovara, koja nema decu. Ne može da me isprati kao Siniša, u svakom smislu. Jednostavno sam pogrešila, on mi je životna greška. Muškarac uvek treba da bude stabilniji od žene."



Pored svega što je navela, Dragana je izjavila da kada je Pavle vodio intiman odnos sa njom, da je osetio njenu ,,zlatnu vaginu", hteo je odmah da je ženi, pa je Jovanović imao oštar komentar:

"Mene interesuje da li bi ti Dragani dodelio zlatnu medalju."

Pavle je pobrao simpatije publike i dobio aplauz kada je izjavio:

"Što se tiče tog seksualnog čina, nije to zlatno, čak sam probao i lepše i bolje, zaista. U pitanju je neko slaganje i razumevanje međusobno, koje ja više cenim, više nego sam seks, jer je seks 50% neke veze, a sve ostalo je poverenje, razumevanje, koje je mnogo bitnije. Ja sam se uvek divio tome što se dobro razumemo, tako da to nije istina uopšte! Ljudi koji mene poznaju, znaju koliko imam i šta imam, gde nemam potrebu to da iznosim, jer realno ona ima para za dva sladoleda. Što se tiče mojih automobila, koje je ona pomenula, ona zna da ja imam njih više, tako da nema potrebe da priča takve priče."

Pavle je kao što je od samog početka pokazao, pravi gospodin i nije želeo da je blati.

 

Ipak maske su pale! Sedma sila uspela je da isprovocira Draganu, kako bi ona otvoreno priznala da je imala još jednog ljubavnika, pored Pavla Jovanovića:

"Dragana, tebi je stigla torta na kojoj je pisalo "nnsc", što je verovatno značilo - najvise na svetu celom. Zanima me da kažeš ko je poslao tu tortu?"

Ona je bila uporna da sakrije od koga je poklon:

"Ja nisam dobila papir, ja sam mislila da su obe torte od supruga, dobila sam čestitku, od druge torte nisam dobila. Tu tortu je poslao jedan, da nazovem gospodin iz Novog Pazara, ne bih volela da kažem ime ."

Potom je Dragana ispričala da je želela da ima neku ljubavnu priču sa tim dečkom, kao i to da se misteriozni gospodin poznaje i sa Sinišom, ali i sa Pavlom:

"Bila sam sa tim gospodinom za vreme braka sa Sinišom, ali moj suprug zna za to, upućen je u sve."

Na kraju, novinarka je želela da razotkrije zbog čega je Dragana uopšte htela da prevari svog supruga, te je ona ispričala da je to bilo iz revolta, jer je i on nju varao tokom famoznog ,,modernog braka" o kom ne prestaje da priča.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>