Region

Svet

Kija Kockar: Sloba zna šta je učinio i ima ko će njemu da sudi!

Kija Kockar ne krije da joj je bivši suprug Slobodan dolazio u posetu kada je kupila novi stan i to smatra normalnim jer je nastavila svoj život dalje ali je sigurna da Sloba zna šta je učinio i kaže da ima ko će njemu da sudi!

Kija Kockar: Sloba zna šta je učinio i ima ko će njemu da sudi! Foto: Instagram



Nakon pobede u rijalitiju "Zadruga" Kija Kockar kupila je nekretninu u elitnom delu Karaburme. Ne krije da joj je bivši suprug Slobodan dolazio u posetu kada je kupila novi stan:

"Bio je da vidi stan, bila sam i ja kod njega i ne vidim ništa u tome loše. Nema tu ništa pogrešno jer je za mene sve to postalo ravna linija. Pomirila sam se sa tim da nas dvoje nismo zajedno i da život nastavljam dalje. Javnost to drugačije vidi, ali moraju da razumeju da sam nastavila dalje i raskrstila sa njim. To što je on učinio je njegov obraz, a ja se trudim da ga podsetim svaki put, ne brinite se. Veže nas i posao, imamo i zajedničke prijatelje i što bismo bili u lošim odnosima? Zna on dobro šta je učinio i ima njemu ko će da sudi."

Kija priželjkuje novu ljubav ali nije opterećena time i veruje da negde postoji pravi muškarac za nju:

"Pre ili kasnije će doći, ali bitno mi je da sam zdrava pa ću sve ostalo lako. Posle svega šta mi se desilo u životu moram prvo da upoznam tu osobu, ali sad nemam vremena za to. Čak sam se šalila sa svojim bendom “Idem sledeće nedelje da nađem dečka”, kao da je to tako lako."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>