Region

Svet

Darko Lazić na nogama! O ovoj fotografiji svi pričaju!

Poznati folker napustio je danas Selters banju u Mladenovcu kako bi Božić proveo sa porodicom u rodnom Brestaču, a nakon toga se vraća na rehabilitaciju. Darko Lazić na nogama! O ovoj fotografiji svi pričaju!

Darko Lazić na nogama! O ovoj fotografiji svi pričaju! Foto: Instagram



Porodica je došla po Darka, a on je veoma ponosan na svoj napredak i vrlo raspoložen porazgovarao sa novinarima, a onda pokazao da može sam da ustane, što nikad do sada nije. O toj slici danas mnogi pričaju, a njegova porodica neprestano se zahvaljuje doktorima koji su sve ove mesece bili uz njega. Snimak možete pogledati OVDE.

Podsetimo, Darko Lazić je polovinom oktobra doživeo saobraćajnu nesreću kod Brestača, nakon čega su se lekari borili za njegov život. Zbog povrede rebara probušeno mu je plućno krilo, a kao posledice svega pevač je bio i na dijalizi jer su bubrezi radili smanjenim intezitetom. Izvađena mu je slezina zbog unutrašnjeg krvarenja, a operisana mu je noga i kuk. Darko se dobro oporavlja a za to ima i odlične razloge! Kao što je već poznato, njegova verenica Marina je trudna i njih dvoje očekuju sina.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>