Smeno

Ostalo

Horoskop: Koji Dizni lik opisuje vašu vezu!

Diznijevi filmovi su prevashodno za mlađu publiku, ali prijaju svima i svako se može pronaći u njima. Ponekad vam radnja može delovati toliko poznato, kao da ste je i sami proživeli jednom ili više puta. Horoskop: Koji Dizni lik opisuje vašu vezu!

Horoskop: Koji Dizni lik opisuje vašu vezu! Screenshoot / YoutubeSve ovo se posebno odnosi na ljubavni deo ovih filmova, koji mogu odgovarati vašim osobinama. A šta najbolje opisuje vaše osobine od horoskopskog znaka? Naravno da ovi filmovi nisu pravljeni po horoskopskim znacima, ali evo koji pokazuju najviše podudaranja po pitanju partnerskih odnosa.

Ovan – Zlatokosa i razbojnik

Ne volite da ostajete zatočeni nigde, ni fizički, a ni emotivno, pa to važi i za sve vaše veze i odnose. Ukoliko se pojavi nešto romantično ili ludo što bi vam moglo odgovarati, odmah ćete to iskoristiti. Vaše veze nikada nisu dosadne.


Bik – Aladin

Da bi iko zaokupio pažnju jednog bika, mora dobrano da se potrudi i dobro je biti svestan toga. Nakon toga sledi dokazivanje i pokazivanje da ste verni i dostojni njihove ljubavi, a u celoj priči može da pomogne spontanost i iznenađenje.


Blizanci – Alisa u zemlji čuda

Stalno su vam potrebne mentalna stimulacija i nova iskustva u vezi, što drugim ljudima može delovati veoma čudno i čak nepoželjno. Da biste ostvarili sve što želite, morate pronaći partnera koji je jednako radoznao i nemirnog duha kao i vi.


Rak – Maza i Lunja

Za razliku od drugih, vas najviše privlače one osobe za koje to niko ne bi očekivao. Od njih želite samo da se potrude i pokažu vam kako vas zaslužuju, ma šta drugi mislili o tome.Lav – Robin Hud

U svakoj romansi, lavovi moraju da budu zvezde i glavne osobe. Za to im je potreban partner koji će ceniti sve njihove pozitivne karakteristike, ali biti uz njih čak i kada nešto čine pogrešno.


Devica – Lepotica i zver

Device ne vole da neko drugi bude glavni, ali to ne znači da im smeta izazov. Najviše ih privlače osobe kojima treba malo pomoći da idu u pravom smeru, ali koje su voljne na promenu.


Vaga – Lilo i Stič
 
Iako glavni likovi ovog filma nisu par, odlična su paralela za veze kakvim teže vage. Njima su ravnoteža i zabava dve najbitnije stavke u vezi, a to se najbolje postiže sa nekim ko će ih podržavati u svemu, ali ujedno uvek biti na oprezu.


Škorpija – Mala sirena

Ovo možda nije očigledno na prvo gledanje filma, naročito za mlađu publiku, ali on je pun seksualne napetosti između dvoje glavnih likova. To se sve tiče strasti i kompatibilnosti, a kod škorpija bez toga nema ničega.


Strelac – Pokahontas

Divlji ste po prirodi i nigde ne žurite, pa tako i u ljubavi. Da bi vas neko kupio, mora da vas potpuno iznenadi svojim ponašanjem, a to će se najverovatnije desiti iznenadno i neplanirano. A do tada, radite ono što vam prija.


Jarac – Mulan

U filmu se zaljubljuju dvoje ljudi koji rade sve u svojoj moći kako bi ostvarili zacrtane životne ciljeve, a to tako nalikuje jarčevima da kao da je pisano za njih. Da li će baš biti toliko dinamično, ostaje samo da se vidi usled sveg planiranja uobičajenog za ovaj znak.


Vodolija – Vajana

Vodolije vrlo lako mogu da privuku nekoga sebi, ali je pitanje koliko u tom trenutku imaju vremena za tako nešto. Ljubav će doći pre ili kasnije, a u međuvremenu radite na svojim projektima i planovima i očekujte razne avanture.


Ribe – Pepeljuga

Neće se baš svi udati za princa, ali činjenica je da se ribe prema svim svojim partnerima odnose kao prema prinčevima i princezama. Vi sebe predajete tome maksimalno, samo treba da pronađete onu osobu koja to i zaslužuje.
 

Ljubavni horoskop za 2019. godinu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Elite Daily

Povezane vesti:


>