Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Pevačica će odmah nakon rijalitija dobiti razvod !

Oglasio se njen suprug i otkrio pravu istinu! Ovo niko nije očekivao ali pevačica će dobiti razvod odmah nakon rijalitija "Zadruga 2" ako to bude želela.

Zadruga 2: Pevačica će odmah nakon rijalitija dobiti razvod ! Foto: InstagramSuprug Suzane Perović je u početku tvrdio da ona samo glumi bliskost sa Mikijem Đuričićem, ipak sada mu je ta priča zasmetala. Suzana Perović i Miki Đuričić još ne znaju da je ona skoro, pa slobodna žena pošto je njen muž Vlada Perović odlučio da se razvede:

"Suzana i ja nismo zajedno još od '93 godine, ali mnogi to nisu znali, a nismo ni mi to pričali. Mi čak ni ne živimo zajedno. Ona je dobar čovek i to je sve što vam mogu reći. Ja znam da su se ona i Miki družili i ranije. Da je htela, Suzana je mogla još tada da bude sa Mikijem. Ona sve ovo radi zbog rijalitija, znam ja da tu nema ništa, ali ako želi da posle "Zadruge" bude sa Mikijem, ja ću joj dati razvod odmah, to nije nikakav problem."

Sa druge strane, Mikijevom ocu Mirku nikako se ne dopada to što mu se sin zaljubio u udatu pevačicu:

"Dosta mi je više i Mikija i vas novinara! Šta će mu udata pevačica? On je lud totalno! To mu ne treba i ja tu vezu ne podržavam, ali on mene ništa ne pita, radi šta mu je volja i šta hoće, kao i uvek ljutito."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>