Region

Svet

Region

Serija Besa četvrta epizoda: Mima odlučuje da je vreme za ekstremnije korake!

Serija "Besa" četvrta epizoda biće emitovana na SUPERSTAR TV-u 13. januara u 21.00 čas. Nakon telefonskog poziva koji mu upućuje Uroš Perić, Mima odlučuje da je vreme za ekstremnije korake. Ako ste propustili prve tri epizode ove sjajne serije, možete pogledati u subotu 5. januara od 21h.

Serija Besa četvrta epizoda: Mima odlučuje da je vreme za ekstremnije korake! Screenshoot / FacebookNakon telefonskog poziva koji mu upućuje Uroš Perić, Mima odlučuje da je vreme za ekstremnije korake. Inspektor Petrit Koci saznaje da je tokom autopsije koju je Dardan Beriša  privatno organizovao u telu njegove ćerke Besijane pronađen ekstazi. Ta informacija ga odvodi u bolničku sobu didžeja Dejvida Beja.

Uroševa ćerka Una na putu iz škole upoznaje Luku, zgodnog mladića u BMW džipu koji će je zamoliti da prenese jednu poruku. Zbog te poruke Uroš će osetiti najveći strah u svom životu I shvatiti da čovek nekada ne zna na šta je spreman. Po izlasku iz bolnice Dejvida Beja presreće čovek koga je najmanje želeo da upozna.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>