Region

Svet

Emina Jahović je ostavila Sadetina! Postao je baš dosadan!

Posle razvoda preživela je još jednu ljubavnu dramu!  mina Jahović je ostavila Sadetina jer je guši i pritiska! "Postao je baš dosadan!"

Emina Jahović je ostavila Sadetina! Postao je baš dosadan! Foto: Instagram



Pevačica Emina Jahović je odlučila da ostavi turskog milijardera Sadetina Sarana, jer više nije mogla da trpi pritisak. Njena rođaka otkrila je za Svet, kako Emina nije želela ponovo da se udaje, što je Sarana dovodilo do ludila:

"U poslednjih mesec dana svađali su se svakodnevno. Sadetin je non - stop govorio o tome kako je vreme da se vere i venčaju. Emini se to nikako nije dopalo. Ona se tek u junu zvanično razvela od Mustafe, to je za nju bio veliki stres i još uvek nije spremna da se vezuje potpisom za nekoga. Zato je odlučila da se raziđu. Nije mogla da trpi više to gušenje i pritiskanje, Sadetin je postao baš dosadan. To ionako nije ni bila neka ozbiljna veza, iako su mediji od toga pravili spektakl."

Dodaje da je Emina ljuta što je Sadetin iskoristio neke svoje veze u turskim medijima, kako bi se u javnosti pojavila vest da je on nju ostavio, što nije istina. Eminin PR tim potvrdio je da je do raskida došlo:

"Istina je da više nisu zajedno, nije bilo perspektive i zajedničkih ciljeva. Svako ide dalje svojim putem."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>