Region

Svet

Darko Lazić pobegao sa lečenja! Doktor je zabrinut!

Pevač Darko Lazić, iako u lošem zdravstvenom stanju i onesposobljen za samostalno kretanje, napustio je Institut za rehabilitaciju „Selters“ kod Mladenovca kako bi proslavio Novu godinu u kafani. Darko Lazić pobegao sa lečenja! Doktor je zabrinut zbog njegovog imunog sistema.

Darko Lazić pobegao sa lečenja! Doktor je zabrinut! Foto: Instagram/AloDarko Lazić je sa svojom devojkom Marinom otišao u Aranđelovac, gde je u lokalnoj kafani uz zvuke harmonike i gitare, ispratio staru i dočekao novu 2019. godinu. Ne želeći da sakrije svoju lokaciju, fotografije i video-klipove iz kafane okačio je na svoj Instagram profil, čime je izazvao mnogobrojne komentare, ali i gnev onih koji su ga u tome sprečavali.

Šokiran i neprijatno iznenađen Darkov doktor Miloš Poleksić, koji je bio najglasniji kada je reč o zabrani napuštanja Instituta  za Alo je izjavio:

"Nisam znao da je Darko napuštao „Selters“, sada sam od vas to saznao. Niko iz tima lekara koji brine o Darkovom stanju nije bio za to da on napušta „Selters“ za praznike. I ako izuzmemo njegovo fizičko stanje i nemogućnost samostalnog kretanja, trenutno vladaju virusi i grip, pa tako rizikuje da se u kontaktu sa drugim ljudima razboli. Izvađena mu je slezina i njegov imuni sistem je narušen. Nisam radio dva dana, pa tako nisam ni znao za ovaj potez, ali pošto nisam bio u prilici da s njim razgovaram o razlozima za takvo ponašanje, uzdržaću se od komentara."

Podsećanja radi, Darkov lekar je ranije u razgovoru za Alo istakao da ukoliko se pevač bude oglušio o njegove zabrane za napuštanje Instituta, te na svoju ruku radi stvari na svoju štetu, on će se povući i više neće voditi brigu o njemu. Samim tim, neće biti odgovoran za njegovo napredovanje, kao ni stagnaciju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>