Region

Svet

Region

Južni vetar film koji je obeležio godinu iza nas! Uskoro serija!

"Južni vetar" je film koji je obeležio godinu iza nas! Premijera filma bila je krajem oktobra prošle godine, a za ovo ostvarenje kažu da je vratilo publiku u bioskope o čemu svedoče i  brojke. Uskoro serija!

Južni vetar film koji je obeležio godinu iza nas! Uskoro serija! PromoMiloš Avramović, reditelj filma je otkrio da je do sada film pogledalo preko 700.000 gledalaca iz Srbije, BiH, Crne Gore. Prikazivanje je počelo i u Makedoniji i Hrvatskoj, ali za sada nemaju kompletne izveštaje. Avramović je za Mondo izjavio:

"U Sloveniji se prikazuje od 27. decembra, a Bugari mogu premijeru da očekuju 9. januara. Kada saberemo region i gledaoce širom sveta, sigurno ih je do sada bilo preko 800.000."

Film će dobiti i nastavak ali snimaće se i serija koja će biti emitovana na RTS-u. Miloš Avramović je najavio:

"Mogu da potvrdim da snimanje serije počinje početkom marta."

Film govori o beogradskom organizovanom kriminalu, dilovanju droge, krađi automobila...Zapravo svemu onome što nas okružuje. Ovo ostvarenje oslikava drugu stranu momaka sa beogradskog asfalta, kao i život jedne generacije koja nije lično iskusila devedeste, ali su se tragovi tih paklenih godina i te kako osetili u njihovim životima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>