Region

Svet

Aca Lukas non stop me maltletiraju i opet mi ne mogu ništa!

Aca Lukas žestoko osuo paljbu po hejterima, pa otkrio ko su mu najveći neprijatelji. Non stop me maltletiraju i opet mi ne mogu ništa!

Aca Lukas non stop me maltletiraju i opet mi ne mogu ništa! Foto: Instagram



Aca Lukas je u noć između 31. decembra i 1. januara održao uspešan nastup u krcatoj "Štark Areni" zajedno sa Jalom Bratom i Bubom Korelije. Aca se osvrnuo na nedavne optužbe i priče da je ukrao pesmu od jedne grupe iz Južne Koreje, što je Lukas odlučno demantovao:

"Imao sam nekih poteškoća i neki hejt žešći. Neko hoće da nas saplete. Ne može da shvati da ti neki ne mogu da shvate da mene ne može niko da saplete. Ja mogu sam da se sapletem, ali kada se sam sapletem, ja se i odpletem. Ko god pokuša, to je nemoguće. Botovi su radili svoj posao, pa su se uključili neki Korejanci, neka grupa koja je jako popularna koji kažu da sam ja ukrao pesmu, a ja ukrao pesmu od Grka. Onda je priložio ugovor, a onda kažu da su Grci ukrali, tako da su mi na Instagramu nabacili neke Korejce koji me non-stop maltretiraju... "

Lukas je osuo paljbu po hejterima:

" I opet mi ne mogu ništa. Pišu iz Amerike, Koreje i iz pi*ke materine. Postao sam i svetski popularan. Jeste da sam u negativnom kontekstu, ali mogu da me poljube u znaš već gde. Pogotovo ovi iz Amerike."

Aca je otkrio ko su njegovi najveći neprijatelji:

"Znaš ko su mi najveći neprijatelji? Oni koji mi pokazuju najviše obožavanje. Tako me grle, ljube, vole, hoće da umru za mnom, a voleli bi da me nema. Ali... teško."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>