Style

Ljubav & Sex

Brak u 2019. godini čeka ove znakove horoskopa!

One su savršene supruge, a postoje i još neki razlozi zašto su njihovi muževi pravi srećnici! Brak u 2019. godini čeka ove znakove horoskopa! Proverite jeste li i vi među njima.

Brak u 2019. godini čeka ove znakove horoskopa! Svet PlusBrak nije nešto o čemu sanja svaka žena. Međutim, pripadnice ovih horoskopskih znakova obično počnu da planiraju svoje savršeno venčanje već u detinjstvu, a od malena znaju i kakvog tačno supruga žele i koliko će imati dece. Otkrijte jeste li među njima.


Ovan

Žene rođene u ovom znaku poznate su zavodnice i muškarci im teško odolevaju. Međutim, oni "odabrani" doživljavaju pravi preobražaj, jer su  pripadnice ovog znaka sposobne da svog muškarca učine jačim, vedrijim i odgovornijim. Žene Ovnovi su odlične, ali i stroge majke koje rađaju pobednike.


Lav

Iako se Lavice ne mogu usporediti s Račicama i one su idealne supruge. Žene rođene ovom znaku su istovremeno ratnice i naježene duše te su odane obitelji. Vole nesebično i čisto, a najčešće traže partnere koji su energični poput njih.


Rak

Žene rođene u znaku Raka spremne su da naprave sve za svog partnera i vole bezuslovno. Iako su ponekad dramatične i naporne, to se isplati istrpeti u poređenju s tim koliko ulažu u odnos. Njihova životna misija je da stvore rajski kutak za svoju porodicu i mesto na kome će se svi osećati prijatno.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Index.hr


>