Region

Svet

Jelena Karleuša: Sazreli smo, više probleme ne rešavamo se*om!

Pevačica Jelena Karleuša otvorila je dušu i kao i uvek bila je iskrena do kraja. Pričala je o svom braku, deci, karijeri... "Sazreli smo, više probleme ne rešavamo se*om!"

Jelena Karleuša: Sazreli smo, više probleme ne rešavamo se*om! Foto: Instagram



Za Jelenu Karleušu se može reći da je imala dosta uspeha u prošloj godini. Održala je mnogo koncerata širom regiona, a godinu završava gostovanjem u pesmi Miligrama. U 2019. godini obećava još numera, koncert u Beogradu, spotove i, naravno, ostaće dosledna sebi i britka na jeziku!

Ovu godinu Jelena će pamtiti samo po dobru i kaže da je tip osobe koja u svemu vidi i pamti samo dobro:

"Život je onakav kako ga postaviš u glavi. Ili te lomi, ili učiš. Zahvalna sam za svaki sekund. Sve što sam želela, ja sam ostvarila, sve što nisam, ostvariću. Nema prepreke i nema odustajanja. Ova igrica mora da se pređe."

Sebi za Novu godinu nije poželela ništa,  Dušku što manje povreda, sve drugo je ostvario i stekao dobrotom, talentom i mukotrpnim radom, kaže Karleuša i dodaje:

"Mojoj deci da uče od mame i tate, da budu vredne i dobre devojčice koje će naći svoj put na svoj način. Mi smo tu da im budemo vetar u leđa. Mojoj porodici, s mamom na čelu, samo zdravlje. Za sve drugo ću se ja pobrinuti, da im pružim i pomognem kao oni meni od samog rođenja."

Pričala je ranije da je Duško pokušavao da je ućutka i i da joj je rekao da treba da se suzdržava od javnog iznošenja mišljenja baš o svemu, sada kaže:

"Niti on odustaje od pokušaja da me smiri, niti se ja dam ukrotiti. Zašto je imati stav o svemu nešto loše? Nisam retard bez mišljenja i nisam neko ko se plaši da svoje stavove kaže jasno i glasno. Da li volim da namećem svoje stavove? Volim. Takva sam. Sreća je što sam u stavovima krajnje iskrena i pravična."

Razmirice u braku Duško i Jelena sada reašavaju na drugarčiji način nego ranije, a Jelena to ovako objašnjava:

"Kako smo stariji, bolje komuniciramo. Više razgovaramo. Pre smo sve rešavali seksom. Sada smo sazreli kao partneri."

O svojim ćerkicama kaže da su nasledile strast, intelekt, fokus, muzikalnost:

"Čime god da se budu bavile, neće biti u mojoj senci, jer su sasvim svoje i drugačije. Učim ih da budu borci. Da ne odustaju. To je najvažnija životna lekcija. Istrajnost. To se vežba."

Pevačica se kući nikada ne šminka:

"Volim da sam u bademantilu, volim čiste bele peškire, divnu mirišljavu perjanu posteljinu i odmor od svega što ima veze sa javnim poslom. Kada ne radim, veći deo dana provodim u kadi. Inače, svako ko me zna privatno kaže da sam lepša bez šminke."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>