Region

Svet

Region

Serija Besa treća epizoda: Ponuda koju Uroš nije mogao da odbije!

Serija "Besa" emituje se na kanalu "Superstar" mts televizije svake nedelje od 21h. Treća epizoda biće prikazana večeras! Ponuda koju Uroš nije mogao da odbije Dardanu odvodi ga u posetu čoveku koga nije verovao da će ikada ponovo sresti.

Serija Besa treća epizoda: Ponuda koju Uroš nije mogao da odbije! Foto: FacebookUroš se vraća u Beograd gde ga čekaju veliki finansijski problemi u koje je zapala njegova firma. Dardan se u Ulcinju suočava sa tendencioznim novinskim člankom o Besijaninoj sahrani koji je napisao Anđelo Dini. Odlučuje da se ponovo sretne sa Urošem u Beogradu i iznese mu ponudu koju neće moći da odbije.

Nakon pronalska još jednog leša na ulcinjskoj plaži inspektor Petrit Koci izdaje nalog za Hašimovo privođenje. Incident koji će se dogoditi na Hašimovom saslušanju otkriće tajnu Petritove opsednutosti klanom Beriša. Dok Teuta moli Dardana da prekine sa svojim poslovima jer im je smrt ćerke Božija opomena, njen brat Agim nagoveštava preuzimanje udela u privatizaciji najvećeg skijaškog kompleksa na Balkanu.

Ponuda koju Uroš nije mogao da odbije Dardanu odvodi ga u posetu čoveku koga nije verovao da će ikada ponovo sresti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>