Region

Svet

Region

Ubice mog oca osma epizoda: Ko će postati novi kralj podzemlja?! (VIDEO)

Serija "Ubice mog oca" osma epizoda biće emitovana na Top kanalu u ponedeljak 31. decembra u 20 časova. Ko će postati novi kralj podzemlja?!

Ubice mog oca osma epizoda: Ko će postati novi kralj podzemlja?! (VIDEO) Foto: FacebookU prethodnoj, šestoj epizodi serije, Jelena se vraća na posao i napokon upoznaje Radu. Aleksandar je iskreno zbunjen susretom sa Jovanom Despotovićem. Obradovićka se odlučuje na veliki potez vođena svojim interesima, a Sava se sa Zoranom i tužiocem Miškom priprema za suđenje Nataliji Despotović, ne očekujući nikakve probleme, ali...Ruža očajnički traži novo mesto za skrivanje... 

Aleksandar intenzivno radi na slučaju ubistva doktora Dimitrijevića svestan da mu nešto izmiče. Mirko nije u stanju da mu pomogne i samo misli na Draganu pitajući se da li je još živa. Aleksandra dodatno muči i Jelenino ponašanje, rastrzan je pogotovo što ga čeka davanje iskaza na suđenju Nataliji Despotović na kome Jovan ne prisustvuje. Marjanović dolazi kod Žike, a Gordana Dimitrijević dobija poruku koja menja sve... Paralelno se odvija tajna akcija na graničnom prelazu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>