Style

Ljubav

Horoskop i fizički izgled znakova!

Fizički izgled sigurno jeste jedna od karakteristika svakog znaka! Dešava vam se da onog trenutka kada ugledate neku osobu, po tome što vidite ispred sebe možete da naslutite u kom je horoskopskom znaku rođen? Horoskop i fizički izgled znakova!

Horoskop i fizički izgled znakova! Svet Plus



Ovan

Pripadnici ovog znaka spadaju u proleće znakove koji se ističu po lepim crtama lica. Opisuju ih visoko postavljene i uske kosti lica, široko čelo, rumeni obrazi, proporcionalno telo prosečne ili ispodprosečne težine. Najčešće imaju tamnu kosu, izražene obrve, te oči, koje mogu biti blizu postavljene.


Bik

Kao i kod Ovnova, pripadnici ovog znaka imaju lepe crte lica. Glavno obeležje su im velike oči koje deluju nevino, pa čak i dečje. Usne su im obično pune, zubi manji i ravni, te imaju gustu kosu s nižim čelom. Vrat im je poprilično širok, a telo skladno s stomakom kao kritičnim delom gde se goji.


Blizanci

Poznat je po prijatnim crtama lica, a prepoznatljivi su po zaigranom i zavodničkom osmehu. Prosečne su ili natprosečne visine, imaju izraženu bradu, te visoko postavljene jagodice. Prema izgledu deluju mladoliko, a za njih su tipični dugi prsti.


Rak

Oči su im obično razmaknute, a crte lica nežne. Češće su vitki nego puniji, s dužim trupom i kraćim nogama. Obično imaju okruglo lice, istaknuto čelo i manje oči, dok im je nos obično prćast.


Lav

Poput Rakova, pripadnici ovog znaka često imaju lepu kosu i ten. Kosa im je najčešće gusta i tamnija, oči smeđe ili zelene i velike, dok izgled lica deluje ponosno. Nos im je istaknut, a usne su punije od prosečnih. Obično su iznadprosečno visoki s uskim strukom i dugim nogama.




Devica

Device su poznate po čistom i lepom tenu, a obično imaju okruglo lice. Usne su im izražene i oblikom pomalo “pupoljaste”, a izražene oči srednje veličine podignute prema gore. Lice im je poprilično simetrično, a telo sklono debljanju, naročito u gornjem delu.


Vaga

Ovaj jesenjski znak često ima elegantne pokrete tela. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju rupice na obrazima i ovalno lice. Usta su im lepo oblikovane, a glava i lice najčešće manji od proseka. Nos je tanji, premda može biti duguljast, a kosa srednje gusta ili ređa. Poznat su i po tome što imaju vrlo izražajno lice.


Škorpija

Imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica. Oči su im velike i često hipnotizujuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija pa se znaju sjajiti, a telo vitko premda bez izraženih mišića.


Strelac

Pripadnici ovog znaka su poput poznati po urođenim seksi pokretima. Izraz lica im često deluje nevino, a glava je nešto veća od proseka. Čelo je nešto više i veliko, a osmeh širok. Figura je nešto sitnija s jačim nogama. Kosa im nije baš gusta, a obično je pepeljastih i smeđih nijansi.


Jarac

Ovaj je zimski znak poznat je po odličnoj i seksepilnoj figuri. Lice im je izražajno, a oči velike te često sive, zelene ili plave. Oči su im velike i mirne pa izgledaju sanjarski. Na njima se ističu razvijene i lepe ruke, kao i visoko postavljene kosti jagodica.


Vodolija

Vodolija je poput Jarca prepoznatljiva po privlačnom i mišićavom telu, naročito u mlađoj dobi. Crte lica su im nežne, oči usko postavljene i sjajne. Najčešće imaju usne koje su pune u sredini, a tanje na krajevima, a nos im zna biti veći od proseka. Karakteristični su i po koščatim ramenima.


Ribe

Poput Jarca i Vodolije, Ribe takođe imaju atraktivne figure. Lice im deluje delikatno i punije s pomalo ženstvenim crtama lica, čak i kod muških pripadnika znaka. Kukovi su im obično kraći, a u starijoj dobi naginju gojenju. Kosa im je obično gusta i blago talasasta, a gornji deo tela je uži.
 

Horoskop: Ova tri znaka uništiće vam ljubavni život!

Ljubavni horoskop za januar 2019. godine! Buran period!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/24sata.hr

Povezane vesti:


>