Region

Svet

Saša Ćurčić Djani u Parovima

Saša Ćurčić biće jedan od takmičara u rijaliti šou "Parovi" koji uskoro počinje da se emituje na televiziji "Hepi". Bivši fudbaler već je obavio sve razgovore s producentima i očekuje se da bude jedan od najvažnijih aduta takmičenja u kojem će se poznati srpski parovi boriti za vredne nagrade u iznosu od pola miliona evra.

Saša Ćurčić Djani u Parovima



Pošto trenutno nije u ljubavnoj vezi Đani ovih dana razmatra mogućnost da uđe s nekom devojkom koju mu organizuje produkcija, a kako je odranije poznato da je „slab“ na manekenke, nije isključeno da će pobedniku prvog „VIP Velikog brata“ društvo praviti neka zgodna devojka iz sveta mode.

„Ćurčić je pristao da uđe u 'Parove' i ostalo je još samo da se odluči koja će mu devojka praviti društvo“, kaže izvor „Sveta“, i dodaje: „On je trenutno bez nekih važnijih obaveza, a za razliku od Velikog brata'' i Farme'' gde je morao da obavlja naporne zadatke, kontroverzni fudbaler će u luksuznoj kući Hepi televizije moći da uživa u luksuzu i da svojim karakterom i hiperaktivnošću proba da se izbori za pobedu i neku od vrednih nagrada“, kaže sagovornik „Sveta“ blizak produkciji ovog rijalitija.

Saša Ćurčić pobedio je u prvom srpskom "VIP Velikom bratu" koji je emitovan u maju 2007. godine i tada je osvojio 50.000 evra. Rijaliti „Farma“ napustio je svojevoljno u jesen 2009. posle samo tri nedelje provedene na imanju u Lisoviću.

U Engleskoj je živeo od 1995. do 1999. godine, a prošle godine je počeo da dobija i britansku sportsku penziju. Igrao je za Aston Vilu, Bolton i Kristal Palas, kao i za američki Njujork Metrostars. Poznat je po svom raskalašnom životu, baš onakvom kakav je zamišljen da će se voditi i u rijalitiju „Parovi“.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>