Ostalo

Smeno

Srbija proglašena za najbolju destinaciju u 2019. godini!

Poznati sajt “Travel leming” objavio je koje su najbolje destinacije za posetu u 2019. Stranci su ludi za našom zemljom! Srbija proglašena za najbolju destinaciju za posetu u 2019. godini!

Srbija proglašena za najbolju destinaciju u 2019. godini! Screenshoot / YoutubePoznati sajt “Travel leming” objavio je koje su najbolje destinacije za posetu u 2019. godini po izboru čitalaca, a brojni blogeri i uticajni ljudi na društvenim mrežama odlučili su se za Srbiju. Žiri ovog sajta odabrao je prvo 44 odredišta koja treba posetiti, da bi na kraju odabrao konačnih šest najboljih, po jedno na svakom kontinentu sem Južnog pola, a onda su čitaoci zamoljeni da glasaju za svoje favorite. Srbija je završila na prvom mestu. Iz "Travel leminga" navode:

"Od srednjovekovnih gradova gde možete da proživite bogatu istoriju do modernih gradova u kojima možete da uživate u poslednjoj modi i kulturi, Srbija je možda i najpotcenjenija destinacija na planeti. Iskusite impresivne tvrđave dok plovite Dunavom, istražite divne planine oko Zlatibora, vidite uličnu umetnost Beograda ili se provedite u jednom od prestoničkih plovećih noćnih klubova."

Posle Srbije, na listi su Valjadolid (Srednja Amerika), Orandž (Australija), Malavi (Afrika), Lima (Južna Amerika) i Šri Lanka (Azija).

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Tanjug


>