Region

Svet

Kija Kockar poručuje da nikada nije živela sa decom iz doma!

Osetila je potrebu da svima objasni neke stvari koje do sada nije iznosila u javnost, a tiču se njenog odrastanja i detinjstva. Kija Kockar poručuje da nikada nije živela sa decom iz doma!

Kija Kockar poručuje da nikada nije živela sa decom iz doma! Foto: Instagram



Sredinom ove godine u javnosti se pojavila priča  kako je Kristina Kija Kockar navodno odrasla uz decu iz doma za nezbrinutu decu, odnosno da je njena majka Nadica Zeljković počela vikendom da brine o dvoje dece iz sirotišta kako bi svoju ćerku naučila važnu životnu lekciju. 

Kristina je tek sada saznala za ove neistinite priče, pa je rešila da brže-bolje istera istinu na čistac i svima kaže kako je zapravo izgledalo njeno detinjstvo. Navedeno je i kako je Kija mnogo patila zbog oca koji ju je napustio, pa je njena majka učinila sve da joj pokaže da koliko god život bio težak uvek može biti gore, i da je nauči koliko zapravo dece odrasta bez oba roditelja. Kristina je na svom Instagram storiju napisala:

"Moram da demantujem ovu priču. Nikada nisam imala teško detinjstvo. Imala sam super život i uvek sam imala sve u granicama normale, pa nekad i više od ostale dece iz razloga jer mi je majka vredna, a već kao tinejdžerka sam počela da radim sezonske poslove jer sam ja tako htela i uvek sam imala novca. A, iskreno, nisam bila nešto ni zahtevna, a i u to doba niko od dece nije gledao da li neko ima telefon, novu odeću i tako dalje, kao što je to danas trend. Isto tako, nikada nisam živela sa decom iz doma, već je moja majka pomagala toj deci kad god je mogla. Isto tako, nije tačno da nisam živela sa ocem. Bili smo porodica prvih desetak godina, ali čovek je izabrao drugačiji put."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>