Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Luna urlala na Momčila - Ti si folitant, hteo si da pravimo priču! (VIDEO)

Sumnjalo se da među njima ima varnica, a onda je došlo do žestoke svađe. Blogerka je optužila cimera da u rijalitiju "Zadruga 2" glumata i traži način da opstane. Luna Đogani urlala na Momčila: "Ti si folitant, hteo si da pravimo priču"! 

Zadruga 2: Luna urlala na Momčila - Ti si folitant, hteo si da pravimo priču! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Zadrugari su gledali šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama rijalitija "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu. Na jednom od njih prikazan je razgovor u kom su Biljana Micić i Momčilo Milojević pričali o Mini Vrbaški. Biljana je pokazala ljubomoru prema Mini, za koju je Momčilo nešto kasnije rekao da mu se dopada. Mina je dala svoj komentar:

"Ne dotiče me. Bilja je ušla ovde sa pričom da ima dečka, ne znam kad je dobila šut kartu i sad je našla da mi prodaje moral. Vi znate da ja volim da igram igru. Ona mi je nebitna, boli me k*rac."

Momčilo je rekao da Biljanu gleda samo kao sestru, a ona je zatim objasnila da joj se Milojević sada više ne dopada, nakon što je porazgovarala sa njim:

"On se meni dopao fizički, ali mi nemamo teme zajedničke. Svideo mi se kad je ušao i to je to. Ja sam mogla da priđem Momčilu na žurki kad god sam htela, nisam mu prišla."

Momčilo je zatim svojom izjavom naveo sve da pomisle kako mu se Mina sviđa:

"Neverovatno je da svako svakome priča ono što misli. Mislim da se Bilji sviđam i da nije samo fizički, ali ja kažem da je volim kao sestru. Što se tiče Mine, mi smo počeli neku priču, to da li sam ja njoj prvi ili sto prvi nije vaš problem, ko je nevin ovde."

Luna Đogani poželela je da čuje potvrdu od Milojevića da li mu se Vrbaški zaista dopada, a on je kao iz topa rekao "Da". Luna je bila razočarana:

"Ne volim folirante, mislila sam da nisi folirant, sad si me razočarao. Ovo je još jedan od muškaraca koji ulaze ovde da bi napravili vezu i da bi opstali od toga. Meni je Momčilo rekao kad smo krenuli na slikanje "Hajde da napravimo neku foru, da kažem da se ti meni sviđaš". Kunem se da je to istina. Ti si folirant, ja ne lažem. Ne volim folirante. Ne moraš da budeš u vezi da bi opstao."

Momčilo je potom upitao:

"Što si mi prišla na žurki? Što si igrala sa mnom."

Đoganijeva je rekla kako mu je prišla iz sažaljenja, a onda je nastala žestoka svađa između Momčila i Lepog Miće, a detaljnije o svemu pogledajte u snimku ispod teksta.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>