Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Pušten je snimak s*ksa Zole i Miljane! (VIDEO)

Svakog četvrtka ukućani rijalitija "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom oni mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana. Tako je bilo i ovoga puta, a pušten je i snimak s*ksa Zole i  Miljane Kulić!

Zadruga 2: Pušten je snimak s*ksa Zole i  Miljane! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Zadrugarima je prvo pušten snimak na kom se Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola svađaju zbog Zerine Hećo. Zola je objasnio:

"Ovde se pričao o Zerini. Ja sam ti zapalio cigaretu pred Miljanom i otvorio sam ti vrata kad si mi ti rekla. A Miljana i ti niste u najboljim odnosima. Nije bilo potrebe da umišlja bilo šta."

Zerina smatra da je to nebulozan razlog za svađu, da ona ništa nije primetila i da ne bi da se upliće. Miljana nije bila prisutana tokom ove emisije, pa je njen komentar na celu situaciju izostao, a zadrugari su većinom podržali Zolu. Nešto kasnije, pušten je i snimak kada su Kulićeva i Lazar imali s*ks u hotelu pre nekoliko dana:

"Ona je bila izričita da se ne vidi. Ona i ja smo u vezi, smatramo to ozbiljni, ne smatramo da to jedini radimo ovde. Mi osećamo veliku ljubav, nije to ništa loše. Svi parovi ovde to rade. Možda je javnost iznenađena jer je ona rekla da to neće raditi. Desilo se iz ljubavi, ona je moja devojka, ja nju volim, ona je iza mene, ja iza nje. To nije ništa loše."

Lepi Mića je podržao ovu ljubavnu priču:

"Ovo je za mene hrabrost i poštenje. Miljana je plakala jutros, ona se plašila da on nju ne napusti, da je ne ostavi, plaši se reakcije roditelja. Rekla je da neće, uradila je to, plaši se da opet ne ostane trudna. Ja sam joj rekao da iako ostane, rodićeš opet."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>