Ostalo

Sme�no

Nova godina nosi broj tri! Pogledajte kako to utiče na vaš lični broj!

U svetu numerologije, ovo je broj komunikacije, koji podržava kreativnost i stvaralačke projekte, te će ovo biti jedna produktivna i uspešna godina za sve koji se bave kreativnim radom, umetnošću, osmišljavanjem, a sanjari će biti u poziciji da dosegnu svoje snove. Nova godina nosi broj tri! Pogledajte kako to utiče na vaš lični broj!

Nova godina nosi broj tri! Pogledajte kako to utiče na vaš lični broj! Svet Plus



U numerologiji, brojevi su od 1 do 9, a dobijaju se tako što sve relevantne brojeve sabirate, dok ne dobijete jednu cifru.

2019 = 2 + 0 + 1+ 9 = 12 = 1 + 2 = 3. Na ovaj način saberite brojeve svog datuma rođenja, dok ne dobijete jednu cifru i pogledajte kako će vladavina trojke u narednoj godini uticati na vas, odnosno, na vaš lični broj.

Broj 1

Ovaj broj je simbol pobede i prestiža i pod uticajem broja 3, doneće vam zaslužene nagrade. Sav vaš dosadašnji napor će se isplatiti. Bićete usmereni samo na važne stvari u životu, na svoje prioritete i ono manje bitno vas neće remetiti i odvlačiti vam pažnju i energiju. Godina napredovanja u poslu i velikih pozitivnih promena je pred vama. Savet je da ostanete skromni – imate pravo da trijumfujete, radujete se i slavite, ali nemojte se uobraziti.

Broj 2

Broj 2 pod uticajem broja 3, u znaku je ljubavi. Ukoliko ste već neko vreme neparni i već se pitate hoćete li ikada sresti tu neku pravu osobu, ove godine imate sve uslove da ostvarite ozbiljnu vezu. Romantika i strast će biti sve što će vas zanimati i u šta ćete ulagati svoje vreme i energiju.

Ukoliko ste zauzeti – dve mogućnosti su pred vama. Ozbiljne, duboke i prave veze će se još više produbiti, intimnost će se pojačati i osećaćete se povezanije, ispunjenije i zadovoljnije nego do sada. Druga mogućnost je da zaključite da ste u tom odnosu dali i primili sve što ste mogli i da svako od vas nađe novog partnera.

Broj 3

Kombinacija dva broja tri sigurno donosi uspešne kreativne poduhvate. Vaš talenat će ne samo doći do izražaja, nego ćete imati priliku da se maksimalno ostvarite kroz neki kreativan projekat, kroz umetnost i svaki oblik stvaralaštva i inovacije. Vreme je da živite baš onako kako volite i svoju kreativnu energiju ćete usmeriti u tom pravcu, uz svu podršku Univerzuma. U Novoj godini, vaši snovi imaju najveće šanse da se ostvare.

Broj 4

Počnite odmah da planirate i to na duge staze. Ove godine ćete prionuti na posao, a to treba da bude deo vaših planova za budućnost, stvaranje i učvršćivanje temelja za ono što ćete dalje raditi i čime ćete se baviti. Budite budni i prisutni, da biste mogli da reagujete kako treba i da pravite pametne izbore. Sledeće godine stvarajte zalihe za budući period – štedite novac, štedite sebe, započnite stvari kojima možete da se vraćate i nastavljate ih, kad vama odgovara.


Broj 5

Za vas je na redu vrlo izazovna godina i potrebno je da budete spremni – rešeni da ne popustite i da se držite u svim situacijama. Nije vreme za velike odluke, obavezivanja i promene ni na jednom životnom polju, držite se malih stvari i čuvajte se sopstvene impulsivnosti i promena raspoloženja. Svaku odluku koju biste doneli pod nabojem – najpre prespavajte.


Broj 6

Godina velikih šansi za osobe čiji je lični broj 6 – na nekom životnom polju predstoje vam velike promene. Ako ste mladi i zaljubljeni, poželećete da uđete u brak, a možda vas ka toj odluci pogura neočekivana trudnoća. Ukoliko ste već duže vreme nemirni i ne znate šta hoćete, u Novoj godini imate šanse da pronađete ono što vam nedostaje i da se najzad smirite i osetite ispunjenost i zadovoljstvo. Možda je to novi partner, velika ljubav, promena posla, velika šansa u karijeri, preseljenje u drugi grad ili državu – sve su vam mogućnosti otvorene.


Broj 7

Pred vama je period preispitivanja, vraćanja filma i analiziranja. Kreiraće se događaji koji će vas na to naterati i stalno ćete ponavljati “zašto se meni ovo događa, zašto ja, zašto meni…?” Lična kriza i sumnje navode vas da shvatite i uvidite o sebi stvari sa kojima dugo niste želeli da se suočavate i koje ste potiskivali i sklanjali u stranu. Držite se vrednosti u koje ste sigurni, da biste sačuvali emocionalnu stabilnost. I ne pokušavajte da prođete kroz to potpuno sami – tražite pomoć koja vam je potrebna.


Broj 8

Nova godina otvara mogućnosti za napredak u karijeri, za poboljšanje materijalnog stanja – posao, posao, posao. Ako niste zaposleni, naći ćete odlično plaćen posao. Ako već imate posao, dobićete unapređenje, povišicu, priliku da zaradite. Ovo je dobra godina za ulaganja i investicije, za usmeravanje i razvoj karijere, a najzad će biti novca, više nego što ga je bilo do sada.


Broj 9

Za vas, ovo je godina raščišćavanja, zaokruživanja i postavljanja stvari na svoje mesto. Moraćete da vratite neke dugove – i da završite sa tom pričom. Biće potrebno i da se udaljite od nekih osoba i situacija koje vas koče i sputavaju u ostvarivanju ciljeva. Otvaraju vam se nove mogućnosti i nova perspektiva u životu, ukoliko prihvatite promene i ne opirete im se. Stvari će ići svojim tokom i sve će biti dobro, dozvolite da vreme učini svoje, uspeh neće izostati.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Wannabe

Povezane vesti:


>