Region

Svet

Milica Todorović za Novu godinu ipak ostaje kod kuće!

Pevačica je petnaest godina unazad za svaki doček Nove godine nastupala, ali je za doček 2019. odlučila da promeni stvari! Milica Todorović za Novu godinu ipak ostaje kod kuće!

Milica Todorović za Novu godinu ipak ostaje kod kuće! Foto: Instagram



Pevačica se ove Nove godine neće družiti sa svojim fanovima već će tu noć provesti onako kako je godinama želela, pa je u emisiji "Novo jutro" rekla:

"Ja stvarno želim da budem kod kuće i sa svojim prijateljima, posle petnaest godina. Želim da budem bez šminke, u pidžami, da bude pečenje na stolu, torta, krastavčići… Malo da se odmorim ove godine. Da gledam i ja novogodišnji program jednom u životu."

Veliki broj njenih kolega će za najluđu noć raditi i to za dobre honorare. U Beogradu publiku u najluđoj noći zabavljati brojni pevači na raznim lokacijama. Od svih njih, najveće honorare će zaraditi Jelena Karleuša, Aca Lukas, Marija Šerifović i Aco Pejović, pa će za par sati nastupa zaraditi između 30.000 i 40.000 evra. Đani, Seka Aleksić i Ana Bekuta uspeli su da se dogovore da za jednu noć zarade 25.000 evra, dok će Dara Bubamara, poput svojih mlađih kolegnica Katarine Grujić i Milice Pavlović pevati za 15. 000 evra, otkriva Informer.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>