Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Nećete verovati šta muž govori o Dragani Mitar!

Sve o ljubavniku Pavlu, abortusu i ženinoj prevari... Nećete verovati šta muž govori o Dragani Mitar koja trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga 2"!

Zadruga 2: Nećete verovati šta muž govori o Dragani Mitar! Foto: Facebook/Siniša DragutinovićDragana Mitar u žiži je javnosti od kada je u rijaliti "Zadruga 2" ušao njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović, sa kojim je bila u vezi oko pola godine. Dragana je u tom periodu bila u braku sa svojim sadašnjim suprugom Sinišom Dragutinovićem. Draganinom mužu se ne dopada to što je Pavle prozvan njenim ljubavnikom kao i to da ga je supruga varala toliko dugo:

"Kakav, bre, ljubavnik?! U braku smo Dragana i ja, i šta je problem? Tad kad je bila sa njim, nismo bili zajedno. Zvanično, na papiru, jesmo, ali i na drvetu piše, pa nije."

On tvrdi da sve svesno radi. Ne voli sve koji su se utorili protiv njegove žene pa se zato poigrava i sa Markom Miljkovićem, kao i sa Pavlom.

"Vidiš da ih vozam kao majmune, i njega i Marka, i Lepog Miću... Vozam ih, bre, kao majmune, a tek kad dođe Nova godina, sve će vam biti jasno, zapamtite šta sam vam rekao! Kad ih sve izvozam... I ona ih voza, igra se sa njima. Ovo što ih vozi, znate od koga je naučila?! Od mene! Ona je bila dete, ona je moj proizvod, zato će da ih voza kao mlade majmune. Onom mučeniku (Pavlu) neće biti dobro, a Miljkoviću već nije dobro! Kad ih povede na novogodišnji vašar, imaju četiri vrteške lepe, svako će na jednu, neće znati gde je levo, a gde desno. Ona i dan danas samo ima poverenja samo u mene, mogu da dolaze ovi vozači novogodišnjih cirkusa do sutra."

Siniša još kaže:

"Ovaj prati mene, skuplja informacije... Taj vlasnik klubova je ozbiljan igrač. Ne komentarišem da li može da mi bude konkurencija, zaključite to sami. Raspitajte se po gradu, pa mi javite. Dečko je jadan, zaljubljen."

Siniša je kada je otpočeo vezu a Draganom Mitar bio u braku sa svojom prvom suprugom, ali negira da mu je ona tada bila ljubavnica:

"Kako mi je Dragana bila ljubavnica?! Ja sam bio u braku sa prethodnom ženom, ali nismo bili u preterano lepim odnosima... Ali na papiru smo bili u braku do 2016. godine, a ja sam sa Draganom od 2012. godine. Ali ja sam podneo papire za razvod, ali sud nije mogao da završi postupak... Ja sam živeo sa Draganom, i porodila se, pa to se zna. Podneo sam zahtev za razvod 2014. godine, kad je Dragana ostala trudna."Silikone kaže nije platio ni jednoj od devojaka dok je bio u braku:

"Znate koliko sam ja puta bio na moru? Osamsto puta! Ko će se toga setiti šta je bilo pre četiri, pet godina... A to, za tu devojku, ko zna, bre, koja je to bila! To za silikone nije tačno, pitate me sad šta je bilo pre pet godina... Nemam pojma! Znate li vi koliko je godina, dana prošlo? Dragani je verovatno bio zanimljiv život, pa se seća svega toga. Bavila se samo sa mnom, šta je drugo radila, Bog te maz'o."

Siniša kaže da je između njega i Dragane postojala samo ljubav i strast, da pare nemaju veze sa njihovim životom:

"To je, bre, bila nenormalna ljubav i strast. Želeo sam da joj pomognem, da sa njom provodim više vremena. Pare su samo bitne da oplemeniš malo kvalitet života. One mučene duše iz "Zadruge" nemaju šta da rade, niko od njih nema ništa, nemaju 'leba da jedu, zato i moraju tamo da budu, da priušte sebi neke snove. Moj život realan je mnogo lep i nema potrebe da ih ulepšavam. Je.eš pare, koje su to pare... Tu je prvo postajala velika ljubav i strast, pa sve ostalo."

Dragana je Marku Miljkoviću ispričala da joj je muž govorio da abortira dete, a Siniša to objašnjava ovako:

"Ne, ne, ne, ja sam njoj dao izbor da odluči imajući u vidu da ima roditelje koji verovatno se brinu o njoj, pa da ne bude da nešto na silu radim protiv njihove volje, da forsiram nešto. Mi smo to želeli, nije ona slučajno ostala trudna, sve je bilo planirano. Nisam hteo da njeni misle: "Šta će biti sutra, ako te on šutne?", jer oni me nisu poznavali."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Pink.rs

Povezane vesti:


>