Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Zerina šamarala Baneta jer je pominjao abortus?! (VIDEO)

Zerina Hećo i Bane Čolak ušli su kao par u rijaliti "Zadruga 2" ali su vrlo brzo raskinuli, pa od tada ne prestaju da se svađaju. Zerina je sada šamarala Baneta jer je pominjao abortus?!

Zadruga 2: Zerina šamarala Baneta jer je pominjao abortus?! (VIDEO) ScreenshootSinoć u toaletu Bele kuće Bane je izgovorio zagonetne reči koje su Zerinu posebno isprovocirale, zbog čega ga je išamarala. On je rekao da mu je Zerina "oduzela dete", "najveću radost", i pominjao kliniku, govorio da ima dokaz, a više puta je ponovio i da njegova majka, Jasmina, sve zna. Na osnovu ovakvih reči, budući da su Zerina i Bane zaista bili u vezi tokom leta pre Zadruge, teško je izvući drugi zaključak nego da je Zerina bila u drugom stanju, i da je rešila da prekine trudnoću. Bane je bio besan:

"Dete si mi uzela! Ološu! Najveću radost si mi oduzela! Ima klinika, ima Jasmina, imaju svedoci... Imam dokaz u telefonu."

Zerina mu je odbrusila da je bolestan, a onda je počela da ga šamara i izbacuje iz WC-a. U njihovu svađu ubrzo su se uključili ostali zadrugari pokušavajući da smire situaciju.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>