Region

Svet

Region

Praznična čarolija na RTS-u: Led i Izvan granica realnosti!

Predstojeći praznici na programe RTS-a doneće bogat i uzbudljiv program koji će zadovoljiti prave filmske sladokusce i obradovati različite generacije. Gledaoci mogu da očekuju ekskluzivne premijere, domaće klasike, romantične komedije, neverovatne akcije koje ostavljaju bez daha, kao i epizode omiljenih serija…Praznična čarolija na RTS-u! "Led" i "Izvan granica realnosti".

Praznična čarolija na RTS-u: Led i Izvan granica realnosti! Promo



Nakon najluđe noći, 01. januara gledaoci RTS-a imaće priliku da premijerno pogledaju proslavljenog domaćeg glumca Miloša Bikovića u dva ruska, ovogodišnja, hit spektakla "Led" (Lyod, 2018) i "Izvan granica realnosti" (Za granyu realnosti, 2018).  

Za ulogu šampiona umetničkog klizanja, u bajkovitoj ljubavnoj priči inspirisanoj istinitim događajima, koja preti da postane jedan od najgledanijih filmova svih vremena u Rusiji, Biković je čak šest meseci trenirao kako bi gledaocima verno prikazao sve lepote ovog sporta. 

U filmu "Izvan granica realnosti" staje rame uz rame sa holivudskim glumcem Antoniom Banderasom i tumači potpuno drugačiju ulogu, talentovanog kockara Majkla koji okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe i svoj tim u opasnost. Film uspešno kombinuje elemente mistike, trilera i romanse, a sniman je u nekoliko evropskih prestonica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>