Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Oglasila se Marijanina majka, pa podsetila Maju Nikolić da ima decu!

Prva po redu "Zadrugovizija" u okviru rijalitija  "Zadruga 2" izazvala je buru komentara,a negativni komentari koje je Maja Nikolić dala Marijani Zonjić, odjeknuli su u javnosti. Oglasila se Marijanina majka, pa podsetila Maju Nikolić da i ona ima decu!

Zadruga 2: Oglasila se Marijanina majka, pa podsetila Maju Nikolić da ima decu! Screenshoot / YoutubeTokom Zadrugovizije takmičari su se predstavljali u raznim izdanjima, a članovi stručnog i novinarskog žirija imali su prilike da ih ocenjuju. Marijana Zonjić nastupila je sa Ervinom Mujakovićem i Markom Miljkovićem uz numeru "Crno i zlatno". Pevačkom žiriju se nije dopalo Marijanino pevanje, a najoštrija u komentarima bila je Maja Nikolić koja je najpre upitala Zonjićevu da li se profesionalno bavi pevanjem, a kada je dobila potvrdan odgovor predložila joj je pred svima da promeni profesiju:

"Marijana, možda da probaš da radiš u pekari? To je fenomenalno! Šta misliš o tome?"

Marijanina majka, Dejana Zonjić kroz plač je za Kurir rekla:

"I Maja je bila mlada i na početku karijere, kao moja ćerka. Moje dete je poniženo i plače ceo dan. Ona peva dosta dobro, meni je dobro pevala. Oni su joj srušili sve o čemu je sanjala, srozali su je i to jako loše utiče na njenu karijeru."

Njen otac takođe smatra da je njegova ćerka dobra pevačica i da je Maja Nikolić bila bespotrebno oštra:

"Moju ćerku je to potreslo, ona peva mnogo bolje od onoga što je sinoć pokazala, bila je prehlađena. Neka Maji služi na čast, ima i ona decu."

Marijanu su oštre kritike Maje Nikolić, na račun njenog pevanja, očigledno veoma pogodile, jer je čitavog dana u suzama i ne ustaje iz kreveta.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>