Region

Svet

Darko Lazić neće kući za praznike! Ima strašnu atrofiju mišića!

Darko Lazić neće kući za praznike! Ima strašnu atrofiju mišića! Foto: Instagram


Pevač Darko Lazić definitivno neće kući za praznike! U banju je došao u zastrašujućem stanju. Gotovo 40 dana je bio nepkretan i ima strašnu atrofiju mišića!

Kako su rekli u Institutu za rehabilitaciju "Selters" kod Mladenovca, gde se pevač nalazi, on još nije spreman za odlazak:

"Darkov oporavak ide nabolje, ali će sigurno trajati duže nego što smo svi mislili pre nego što je došao. Budući da je gotovo 40 dana bio nepokretan, ima strašnu atrofiju mišića. Kod nas je došao u zastrašujuće lošem stanju. Bio je slab, sa istopljenom mišićnom masom, oslabljen i fizički i psihički."

Izvor iz ovog rehabilitacionog centra, kaže da su zbog pevačevog sveopšte lošeg stanja, iako boljeg nego što je to bilo pre, savetovali njega, ali i njegovu porodicu, da za praznike ne napušta Institut:

"Ovo nije bolnica, već rehabilitacioni centar, tako da mi ne možemo nikome da zabranimo da ode ukoliko želi. Ako ode, to onda čini na sopstvenu odgovornost. Mi možemo samo da posavetujemo da to ne radi, što u ovom slučaju činimo. Nervi na njegovoj desnoj nozi su prekinuti, svakoga dana ima mnogobrojne tretmane i vežbe. Sa njim rade fizijatri i fizioterapeuti, koji čine sve što je u njihovoj moći da mu bude bolje. Kada će se to desiti, ne možemo znati. Sa druge strane, on je sve bolje volje, veseliji je, sa ljudima priča srdačno, ljubazan je, fotografiše se sa fanovima."

Izvor otkriva i da je Darko čak poželeo da zapeva na proslavi zaposlenih u Institutu:

"Mi smo u petak imali novogodišnju proslavu firme ovde u Institutu. U holu smo imali muziku, hranu, piće… Sve po redu. Darko je želeo da siđe i otpeva bar nekoliko pesama, ali mu to nismo dozvolili kako se ne bi razboleo. Vladaju virusi, svi su bolesni, a on je još slab."

Takođe, kako bi Darku, ali i celoj njegovoj porodici, bilo što ugodnije za doček Nove godine, uprava Instituta ponudila im je da proslave kod njih:

"Mi smo već rasprodali sve aranžmane. Biće sjajno. Od hrane do muzike… Do jutra ćemo proslavljati. Da li će Darko sa porodicom biti u restoranu sa svima nama ili ćemo im hranu i piće poslati u apartman, još nam nisu javili."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir


>