Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Nova ljubav u rijalitiju! Drvo Ani ispunilo želju! (VIDEO)

Ana Korać je pre nekoliko nedelja imala molbu za Drvo mudrosti, a to je da u rijaliti "Zadruga 2" uvedu muškarca koji će joj se dopasti. Drvo je Ani ispunilo želju i pogodilo njen ukus! Nova ljubav u rijalitiju!

Zadruga 2: Nova ljubav u rijalitiju! Drvo Ani ispunilo želju! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeU rijaliti  ''Zadruga 2'' ušao je Marko Marković koji je odmah bacio oko na Anu Korać kojoj je muško društvo preko potrebno, što je i sama isticala nekoliko puta. Njih dvoje su nakon ''Zadrugovizije'' odlučili da se odmore u dnevnom boravku gde je zadrugarka legla u naručje manekena. On je nekoliko puta poljubio u nos i mazio rukama po struku, a posle od sreće zapevao nekoliko stihova.

Ana je omiljena osobe ove nedelje, a to znači da noć provodi u Hotelu. Kada je krenula na spavanje, Marko je ispratio i pred njen ulazak ju je u naletu strasti uhvatio za zadnjicu. Došao je trenutak da se rastanu i odu na spavanje, ali je Marko odlagao taj trenutak što je bio i dovoljan znak da mu Ana prija i da će se uskoro njihov odnos razviti u nešto drugo.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>