Region

Svet

Jelena Bačić: Bog me je opomenuo da zastanem i prikočim!

Nekadašnja voditeljka Jelena Bačić Alimpić, sada je na promociji svojih knjiga nasmejana i raspoložena ali imala je jedan jako težak period u životu. Bog me je opomenuo da zastanem i prikočim!

Jelena Bačić: Bog me je opomenuo da zastanem i prikočim! Foto: InstagramJelena Bačić  je svojevremeno prošla kroz pravu agoniju tokom odmora na Siciliji, bukvalno je kako kaže puzala do kupatila:

"Ispao mi je disk između dva pršljena u kičmi. Ostala sam nepokretna. Potpuno sama na Siciliji, danima pod injekcijama, bez mogućnosti da se pomerim... Puzala sam do kupatila. To su bili strašni dani."

Posle toga usledila je terapija u trajanju od šest meseci jer je Jelena odlučila da izbegne operaciju kičme:

"Kada sam se vratila iz Italije, morala sam na terapije da bih izbegla operaciju. To je trajalo pola godine, ali, verujte mi, čvrsto sam bila odlučila da izbegnem operaciju kičme. Ne želim od toga da pravim nikakav spektakl. Postoje mnogo gore stvari u životu. Bog me je tada opomenuo da zastanem i prikočim. Potom sam uradila magnetnu rezonancu i prošla sve terapije. Uspela sam da sklonim disk koji je pritiskao nerv i onemogućavao mi kretanje."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>