Lepota

Ljubav

Uljane AD kapi utiču na odlaganje starenja kože!

Uljane AD kapi utiču na odlaganje starenja kože! Screenshoot / Youtube


Uljane AD kapi utiču na odlaganje starenja kože ali ne samo to! Da li vam opada kosa, i da li su počele da vam se pojavljuju bore? Želite da izbegnete prve znake starenja? AD kapi za kosu i lice su onda pravo rešenje za vas.


Ove kapi se neizostavne u svakodnevnoj ishrani beba, a pored toga su od velikog značaja i za odrasle ljude. U čemu se ogleda toliki uticaj AD kapi? Ovaj preparat se ne tretira kao lek, iako postoje tvrdnje kako bi to trebalo. On predstavlja dodatak u ishrani, ali i kozmetici.

Prednost  AD kapi se ogleda u tome što jačaju otpornost kože, koja vremenom postaje sposobna da očuva sve ključne elemente koji čine njen prirodni sastav poput kolagena, hijaluronskih kiselina i elastina. Ove kapi kožu čine mekšom i svežijom, a i odlažu nastanak bora.

Preporuka dermatologa je da se krene sa dodatnom negom već od 25. godine, a ona uključuje i korišćenje AD kapi. Nanose se jednostavno. Naime, na čistu kožu svako jutro utrljajte par kapi AD ulja, sačekajte da koža upije, a potom možete naneti šminku.

Što se tiče kose, udruženi vitamini A i D kosi daju sjaj i mekoću. Ali to nisu njihove glavne osobine, naime AD kapi za kosu su odlične, jer podstiču njen razvoj. One ubrzavaju rast kose jer skalpu daju neophodne nutrijente i čine ga zdravim. Naime, ovaj preparat vam može pomoći i kod retke kose i zalizaka, pa čak i kod ćelavljenja kod muškaraca, a i žena.

Ukoliko imate ispucale krajeve i ne održavate kosu, kapi vam tu ne mogu mnogo pomoći. Znači, neće izlečiti rascvetale krajeve, oni se moraju ošišati. Ipak kapi su tu ako želite jako brzo dostići željenu dužinu. Nova kosa koja raste pod uticajem preparata će biti jača i deblja, a samim tim i manje sklona pucanju. Tako ćete preventivno uticati na razna oštećenja.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>