Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dragana objasnila - Muž zna za tu vezu, ni on nije cvećka! (VIDEO)

Zadrugari znaju veoma dobro da veče kada novinari u rijalitiju "Zadruga 2" postavljaju pitanja neće biti ni malo lako. Tako je bilo i sinoć, posebno za Draganu Mitar. Dragana je objasnila: "Muž zna za tu vezu, ni on nije cvećka."

Zadruga 2: Dragana objasnila - Muž zna za tu vezu, ni on nije cvećka! (VIDEO) Screenshoot / YoutubePrvo pitanje postavio je novinar Darko Tanasijević, a ono je bilo upućeno baš Dragani Mitar. Tačnije, Darka je zanimalo šta ju je rasplakalo kada je Pavle Jovanović ušao u ''Zadrugu 2''. Naime, njih dvoje su bili u vezi iako je Dragana u braku suprugom sa kojim ima i sina:

"Nisam plakala, već su mi se osećanja pomešala. Nema veze sa njim. Malo sam iznenađena kada sam ga videla. Nisam imala prilike da pričam sa njim. Mada on je protivnik rijaliti programa, evo vidite da ipak nije."

Pavle je takođe pokušao da pojasni:

"Rekao sam malopre, ja u njeno ime ne mogu da pričam. Moj ulazak je promocija mene. Ja znam Draganu više od 10 godina. Znam je više nego njen muž. Prekinuli smo kontakt, sporazumno, nije bilo svađe i problema."

 Darko je zamolio Draganu da ipak malo detaljnije opiše njihovu prošlost:

"Ja sam u klub dolazila i kada sam se zabavljala sa momkom, viđala sam ga naravno. Dogodilo se to, da sam ja imala bračnu krizu gde sam se odvojila od muža. U tom periodu, mi smo se razdvojili, ali se nismo razveli zvanično. Tada sam počela da izlazim u društvu Pavla, ali smo ubrzo presekli. Muž zna za to, mada ni on nije bio cvećka. Posle toga smo prekinuli vezu i odlučila sam da braku dam drugu šansu. Pavle je imao devojku sa kojom je bio 10 godina, čak je trebalo i da se ženi. Poslednja naša priča je bila pre godinu dana, a mi smo bili zajedno tri meseca. Imali smo krizu, i on se našao tu i shvatila sam da sam pogrešila. Priča se posle završila jer sam shvatila da volim muža, kao i dete i da ne želim da izađem iz tog braka. Pavlu je devojka ostala trudna, pa je onda abortirala. Ona je uvek bila tu prisutna, ne znam bolje njega da pitate o tome."

Tanasijević je zamolio Pavla da kaže šta ima:

"Sve ovo što je rekla je okej, ali trajalo je više od tri meseca, tačnije malo više od pola godine."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>