Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Postoji čak 21 znak da vas partner vara! Proverite!

Svaka osoba koja je posvećena vezi u kojoj je, vrlo lako oseti i primeti alarmantne promene kod svog partnera, a postoji čak 21 znak da vas partner vara. Proverite!

Postoji čak 21 znak da vas partner vara! Proverite! Svet Plus
- Vaš partner pažljivije nego obično vodi računa o vašim potrebama. To radi zbog osećanja krivice koju oseća zbog toga što vas vara. Ovo je izraženije na početku afere, a njegova pažljivost će se smanjivati kako afera odmiče.

- Počeo je da vam kupuje mnogo poklona. Ovo su „pokloni krivice“, jer se on oseća loše što vas je izdao, pa mu poklanjanje smanjuje krivicu u njegovim očima.

- Vaš partner sve češće zapodeva svađu sa vama. To mu daje razlog da se naljuti i ode iz kuće kako bi se našao sa ljubavnicom. Drugi razlog za započinjanje svađa mogu biti pomešane emocije zbog toga što vas vara.

- Kada se prepirete, on uvek pomene raskid i postavlja vam pitanja tipa „Šta bi radila da raskinemo?“ ili „Ako se desi da raskinemo, uvek ću te voleti kao prijatelja“. Uglavnom negativno gleda na vašu vezu, jer ima ljubavnicu koja ga čeka kad vi završite.

- Vaš partner je postao veoma ćudljiv. Veoma je uznemiren kada odlazi od vas, a deluje tmurno i depresivno kada je sa vama. Ako već dugo ima aferu, daće sve od sebe da obe veze lepo teku. Svaki problem koji ima u jednoj vezi preliće se i na drugu. To je neizbežno.

- Retko kad pričate. Provodite vreme zajedno, ali u tišini. Postao je hladan i ne obraća pažnju na vaša osećanja.

- Ukus za muziku mu se iznenada promenio. Na primer, ranije je uvek slušao pop muziku, a sad mu odjednom više odgovara rok. To najverovatnije znači da je pod nečijim uticajem.

- Nedostaje mu samopouzdanja. To ne znači da će odmah otići i naći ljubavnicu, nego da nesigurnim osobama treba neko da ih vodi. Ako se ne potrebe nesigurne osobe ne odgovori kako treba, ona može osećanje sigurnosti da potraži na drugom mestu.

- Često kritikuje stvari koje mu kod vas smetaju, a koje je ranije smatrao simpatičnim i privlačnim.

- Lako se vređa na vaše komentare, čak i kao su bezazleni.

- Prestao je da obraća pažnju na vas i sve vezano za porodicu.

- Počeo je da zatvara vrata za vama kada ih ostavite otvorena. Na primer, parovi koji žive zajedno ne paze da li su vrata kupatila zatvorena kada ulaze unutra. Osoba koja ima aferu zatvara vrata kupatila kako bi napravila fizički i psihičku distancu između sebe i svog partnera.

- Prestao je da vam udeljuje komplimente.

- Prestao je da vam govori da vas voli.

- Oseća se nelagodno kada uradite nešto lepo za njega, jer bi vi trebalo da budete loša osoba da bi se on osećao manje krivim što vas vara. Ako uradite nešto lepo za njega, on počinje da razmišlja o tome što radi.

- Radije provodi vreme sa prijateljima nego sa vama.

-  Ne interesuje se za budućnost vaše veze.

- Radije čita knjigu i gleda televizuju umesto da priča sa vama ili da vodite ljubav.

- Često priča o problemima koje ima njegova prijateljica, komšinica, koleginica ili neka druga osoba ženskog pola.

- Partner vam deluje emocionalno udaljeno i povučeno, ali kada ga pitate o čemu se radi, ne želi da priča o tome i ne dozvoljava da mu se zadire u privatnost.

- Tokom seksa deluje nezainteresovano i odsutno.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Žena


>