Region

Svet

Darko Lazić želi da se za svoj rođendan oženi Marinom!

Pevač Darko Lazić, posle nesreće koja ga je zadesila, želi da ubrza razvod sa Anom Sević i da se 13. oktobra 2019. godine, za svoj  28. rođendan oženi Marinom Gagić! 

Darko Lazić želi da se za svoj rođendan oženi Marinom! Foto: InstagramDarko se uspešno oporavlja od saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra ove godine pa je  počeo da razmišlja o planovima za budućnost. Sada kad je siguran da je njegova verenica osoba sa kojom želi da provede ostatak života, prioritet mu je da se sudski razvede od Ane kako bi oboje mogli normalno da nastave život s novim ljubavnim partnerima. Izvor blizak Darku za Kurir kaže:

"Marina je sve vreme tokom Darkovog oporavka bila uz njega i na razne načine mu pokazivala svoju ljubav i zainteresovanost za njega. Laziću prija njena pažnja, i to ga je još više podstaklo da donese odluku da se venčaju, a posebno ga raduje njena trudnoća, koja je usrećila i njegove roditelje Milana i Branku."

Sagovornik još kaže da postoji mogućnost da se venčanje održi i na proleće ukoliko se folker do tada oporavi:

"Darko je nadavno rekao da bi voleo da sledeće godine priredi crkveno venčanje s Marinom, a potom organizuje veliku svadbu. To bi ujedno bilo i slavlje za njegov novi početak života jer sada na život gleda potpuno drugačije. Saobraćajna nesreća i krizni period zbog zavisnosti su ga promenili, postao je druga osoba jer konačno shvata prave vrednosti. Novac, skupa kola, garderoba, provod, kafane za njega su sada prošlost jer mu bahaćenje ništa dobro nije donelo, naprotiv, mogao je da izgubi sve u jednom danu."

Darko će bar šest meseci imati terapije i kontrole koje su neophodne za njegov oporavak. Lekari su zadovoljni jer je dosta napredovao. Poslušan je i usvaja svaki savet svog terapeuta, a dokaz je to što već može da se lagano oslanja na štake. Još uvek je slab i nema energije zbog dugog ležanja, ali polako sve dolazi na svoje, pa postoji mogućnost da neće dugo boraviti u banji kod Mladenovca, već će biti pušten na kućno lečenje

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>