Region

Svet

Ceca Ražnatović o sukobu sa Draganom: Umem da odgovorim! (VIDEO)

Svetlana Ceca Ražnatović o sukobu sa Draganom Mirković: "Godinama komentariše moju karijeru na ružan i perfidan način! Ja nisam takva osoba ali umem da odgovorim!"

Ceca Ražnatović o sukobu sa Draganom: Umem da odgovorim! (VIDEO) Foto: Instagram



Susret folk dive i Dragane Mirković podigao je veliku prašinu u medijima i javnosti, pa je Ceca odlučila da se po prvi put oglasi i bez dlake na jeziku objasni o čemu se tu zapravo radi:

"Vi ste imali priliku da čujete snimak. Ja se slabije čujem, jer sam bila u prolazu, vraćala sam se sa snimanja. Dragana je sedela poired moje garderobe, ja sam tuda morala da prođem. Iskreno, kada vas neko godinama komentariše u lošem kontekstu, direktno i na jako ružan, perfidan način, komentariše moju porodicu, mene, karijeru - ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom i tim joj je tonom bilo uzvraćeno. Bez ikakve loše namere, ja nisam takva osoba."

Ceca je iskreno rekla da ovakve situacije nisu dobre ni za jednu ni za drugu:

"Iskreno da vam kažem to nije lepo ni za jednu ni za drugu, to je jedna neprijatnost ali ja nisam žena svađalica, ali kada je neko spreman na provokaciju i bezobrazluk, umem da odgovorim i nikada me nije sramota da odgovorim, jer ja nikoga ne diram. Čuli ste sve što sam imala da kažem na konto Dragane Mirković i mene i tu završavamo ovu temu."

Pogledajte šta je još Ceca izjavila!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>