TV Show

Parovi

Ivan Ivanović odlazi sa televizije?! Poslednji gost Žarko Laušević!

Ivan Ivanović odlazi sa televizije, napušta Prvu gde već osam godina vodi popularni šou-program “Veče sa Ivanom Ivanovićem”. Poslednji gost Žarko Laušević!

Ivan Ivanović odlazi sa televizije?! Poslednji gost Žarko Laušević! Screenshoot



Voditelj Ivan Ivanović je odlučio da se povuče sa malih ekrana i da u poslednjoj emisiji ugosti glumca i svog velikog prijatelja Žarka Lauševića. Sagovornik blizak voditelju kaže:

"Ivanu je novi menadžment ponudio nastavak saradnje, ali on nije prihvatio njihovu ponudu. Poslednji njegov intervju gledaćemo u petak, kada će mu gost biti Žarko Laušević u 272. epizodi. Glumac i voditelj su dugogodišnji prijatelji, a konačno će sesti da razgovaraju i pred kamerama. Ivan želi da ode u velikom stilu. Trenutno je rešen da napusti male ekrane i nastavi posao u nekoj marketinškoj agenciji, ali da ostane i usko vezan za medije."

Ivan Ivanović je na ovu vest kratko rekao da nema komentar. Sa druge strane, sa TV Prva ovako komentariše odlazak Ivanović:

"Nije bilo razgovora na tu temu, niti se bavimo spekulacijama. Emisija ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’ se snima i već u petak u standardnom terminu, u 22 sata, možete pogledati ekskluzivni intervju sa glumcem Žarkom Lauševićem."

Na promociji nove knjige "Sve prođe pa i doživotna" svog gosta Lauševića, novinarima je poručio da jedva čega da ga ugosti:

"Ovo će biti verovatno najveći intervju u mojoj karijeri."

Ivanović je ranije u intervjuu N1 televiziji izjavio da će otići sa Prve, ukoliko ga novi vlasnik uslovi slobodom govora:

"Rukovodstvo se neće menjati, videćemo u januaru kad dođe novi vlasnik šta će biti, mi vodimo razgovore među sobom na Prvoj. Do nove godine će se znati šta će biti, kako će da izgleda uređivačka politika. Promena vlasnika je komplikovana tema. Ja lično mislim da ja tu nemam čemu da se nadam, ali to je moja kuća, videćemo kako će to da izgleda. Ja verujem u istinu i slobodu i moram da stojim uspravno i budem spreman na sve što život može da baci na mene."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>