Region

Svet

Aleksandra Bursać teško podnela prevaru, sada ima problem sa poverenjem!

Pevačica Aleksandra Bursać teško je podnela prevaru koju je počinio njen dugogodišnji dečko, sada ima problem sa poverenjem i upuštanjem u nove emotivne priče.

Aleksandra Bursać teško podnela prevaru, sada ima problem sa poverenjem! Foto: Instagram



Pre dva meseca pojavila se vest da je dugogodišnji dečko pevačice Aleksandre Bursać slao nepristojne poruke Anđeli Veštici, o čemu smo pisali OVDE. Nakon dva meseca od raskida veridbe sa dugogodišnjim dečkom Zoranom Uglješićem progovorila o periodu kroz koji je prošla i načinu na koji se borila protiv teške depresije nakon što je u telefonu svog dečka pronašla poruke seksualne sadržine koje je slao Anđeli Veštici. Ona kaže da joj je u najtežim životnim trenucima pomogla najbolja prijateljica, koja ju je poslala na pravu adresu:

"Bilo je mnogo teško i o tome ne volim da govorim.  Ne volim ni njega da pominjem, da se prisećam... Išla sam kod psihoterapeuta. Taj odlazak na seanse sa njim puno mi je značio. Tamo sam mogla sve da izbacim iz sebe, bez zadrške. Plakala sam, pričala o svemu što me tišti i kroz šta sam prošla, kao i o tome kako se osećam nakon svega... Na kraju smo došli do toga da me moj terapeut pita nakon samo pet odlazaka: „Zbog čega si ti tužna? Jesi li ti svesna da si ovim dobila, a ne izgubila?”, tada sam shvatila, a i on mi je rekao da mi odlasci više nisu potrebni. Prebolela sam."

Pevačica dodaje da je bivši na sve načine pokušavao da je vrati, ali da je nedavno i sam shvatio da su mu pokušaji osuđeni na propast:

"Pokušavao je, ali kad je i sam video da mi je mrak pao na oči, odustao je. Nedavno smo se sreli u jednoj kafani i tada je pokušao da stupi u kontakt sa mnom, ali bolje da nije. Na tu priču je stavljena tačka i tu nema više priče. Sam je kriv i neka snosi posledice. Znate kako je to, što naš narod kaže, kada preko pite tražite pogaču? Imate sve, a vi biste još nešto sa strane... Ja sam sa Zoranom planirala brak i decu i doživela veliko razočaranje. Sada imam problem sa poverenjem i upuštanjem u neke nove emotivne priče."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>