Region

Svet

Prekršen ugovor! Pink tuži bivšu zadrugarku Zoranu Stefanov!

"Grand" je morao da skine njen nastup sa YouTuba. Prekršen ugovor! Pink tuži bivšu zadrugarku Zoranu Stefanov!

Prekršen ugovor! Pink tuži bivšu zadrugarku Zoranu Stefanov! Foto: InstagramProšlog vikenda u "Zvezdama Granda" se među takmičarima pojavila i Zorana Stefanov, bivša takmičarka "Pinkovih zvezda" i rijalitija "Zadruga", zbog čega joj preti tužba. Televizija Pink nije ni malo zadovoljna zbog toga što je mlada pevačica otišla na konkurentsku televiziju. Izvor za Alo je otkrio:

"Zorana je razočarala Pink ne samo zbog toga što je otišla u Zvezde Grande, već zato što nikoga na Pinku nije obavestila o tome, iako je dva ugovora vezuje za ovu televizijsku kuću. Baš zbog ta dva ugovora koja je Zorana prekršila Pink ju je tužio."

Čelni ljudi "Granda" potom su pokušali da izmire celu situaciju sa Pinkom, podsećanjem na to da su i oni dozvolili da Teodora Džehverović, koja je bila u "Zvezdama Granda", bude učesnica rijalitija "Zadruga" na Pinku. Međutim, taj primer za Pink nije bio adekvatan jer je pre Zadruge, Teodora raskinula ugovor sa Grandom, objasnio je izvor.

Zorana je nakon otpevane dve pesme dobila samo dva glasa, i to od Viki Miljković i Marije Šerifović. Pošto se Marija na kraju povukla, pevačica je nastavila takmičenje u Vikinom timu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>