Region

Svet

Darko Lazić prevežen u bolnicu na Banjici!

Pevač Darko Lazić prevežen je danas oko 10 časova u bolnicu na Banjici kako bi mu lekari ove zdravstvene ustanove obavili dodatne preglede.

Darko Lazić prevežen u bolnicu na Banjici! Foto: Instagram



Darko Lazić je došao iz banje Selters, a na pregledu se zadržao oko sat vremena. Nakon toga u kolima hitne pomoći odvezen je na privatnu kliniku u Višegradskoj gde su mu odrađena neka snimanja. On je nakon pregleda bio raspoložen pošto su mu saopštene dobre vesti:

"Fenomenalno sam. Lekari kažu da su super, zadovoljni su i da treba strpljenja. Glavni dodoktor je rekao da sam dobro napredova. Ja sam zadovoljan, on je zadovoljan. Bilo mi je naporno na početku, sad se navikavam."

Podsetimo se, pevač je 23. oktobra 2018. godine doživeo tešku saobraćajnu nezgodu kada je navodno u alkoholisanom stanju zaspao za volanom i sleteo sa puta. Sam pevač je izjavio da je u pitanju bio premor i da nije ugrozio nikoga osim sebe i svoj život. Nakon nekoliko nedelja provedenih u zemunksoj bolnici on se trenutno oporavlja u banji u Mladenovcu, a lekari očekuju da će uskoro stati na noge.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>