Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Luna želi da nađe momka putem konkursa! Ima i uslov! (VIDEO)

Luna Đogani želi da nađe momka putem konkursa u rijalitiju "Zadruga 2". Ona ima i jedan uslov, želi da liči na jednog glumca.

Zadruga 2: Luna želi da nađe momka putem konkursa! Ima i uslov! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Na kraju "Pretresa nedelje", voditelj Milan Milošević je još jednom podsetio zadrugare da je Veliki šef raspisao konkurs za ženu Bore Santane, kao i na uslove koje njegova potencijalna izabranica mora da ispuni. Milan ih je obavestio:

"Javilo se mnogo prelepih žena i jedva čekamo da počnu da dolaze ovde."

Miki Đuričić je rekao kao ima predlog i da Karađorđe Subotić na ovaj način nađe ženu, obzirom na to da ga je nedavno javno ostavila majka Mine Vrbaški, Ivana, koju je verio pred kamerama rijalitija "Zadruga 2":

"Ja sam želeo da se našalim. Pošto je očigledno da ja nemam sreće sa ženama, hteo sam oglas, ali da mi se javljaju samo nepoštene, a ne poštene kao kod Bore. Ja sa poštenima ne mogu da izađem na kraj. Karađorđe ne traži ženu, on je razočaran. Ja sam mu predložio da nađe neku da se upoznaju. On je ostavljen, pa ako ima neka da se samo druže, ne za ženidbu. On traži ženu za druženje i upoznavanje. Ako ima neka kojoj se sviđa neka se javi."

Subotić je podržao Mikijevu ideju, a onda je i Luna Đogani istakla da želi da krene njihovim putem i nađe novog dečka nakon velike romanse koju je imala tokom prošle sezone "Zadruge" sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem:

"I ja bih jednog za mene, po mogućstvu da liči na glumca iz serije 'Zabranjena ljubav'. Ako može neki konkurs za nas ostavljene žene. I mi smo željne da budemo srećno zaljubljene."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>